Amalie Tandrup

Autodesk Inventor | Amalie Tandrup | Salg og marketing

(Salg- og kommunikation)

 

Mit navn er Amalie, jeg er den kreative ildsjæl her på kontoret. Jeg elsker at være i dialog med andre mennesker, og sætter en ære i at yde en god service til vores trofaste kunder.

Min fornemme opgave er at informere dig om Invents mange muligheder. Det er fx mig du ringer til hvis du ønsker at forbedre dine Autodesk kompetencer. Jeg kan guide dig til det rette kursusforløb. På den måde kan jeg sikre mig, at du ender på det rette kursus, som matcher dine ønsker og behov. Jeg planlægger alle husets kurser, både åbne kursus og vores firmakursus. Så tag endelig kontakt til mig, hvis du også vil med på kursus hos os. 

Når jeg ikke sælger kurser, support, bøger eller andet godt herfra Invent, så bruger jeg min tid på at udarbejde brugbar viden til dig. Det kan du få fingrene i ved at tilmelde dig vores Nyhedsmail, følge med på vores Facebookside, LinkedIn Profil eller YouTube Kanal. Jeg er ikke CAD-konsulent, så æren af alt indhold kan ikke jeg påtage mig. Her får jeg hjælp af mine dygtige kollegaer, som jeg anser som hverdagenes superhelte. Min opgave er, at sprede deres brugbare viden ud til dig.

 

KONTAKT AMALIE
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 7879 9372