Autodesk Product Design & Manufacturing Collection

Arbejd der, hvor design- og produktionsteknologien mødes
Beskrivelse

Product Design & Manufacturing Collection
Product Design & Manufacturing Collection fra Autodesk er den ultimative pakke som indeholder størstedelen af de applikationer der benyttes til 2D og 3D industrielt design. Med den udvidede funktionalitet i Inventor Professional bliver dagligdagsopgaver som bla. pladeudfoldelse, styrkeberegning og rørføring til en leg.

Udarbejdelse af produktionsgrundlaget er også optimeret i en sådan grad at 2D tegninger hurtigt kan sendes i produktion, eller 3D modellen kan indlæses direkte i bearbejdningscenteret. Med Pakken er det også muligt at lave dynamiske styrkeberegninger og simulere materialedeformation ved kraftpåvirkning.  Hvis I arbejder med P&ID, El-diagrammer eller Iso-metriske tegninger ved større rørføringer, så er dette også pakken som hjælper jer i mål.

BRUG DEN TIL:
- Produktdesign
- Produktion
- Fabrikslayout

HVORFOR?
Design og fremstil dine produkter med Inventor, inklusive workflow på lærred til design, avanceret simulering, femakse-CAM, indlejring og fabrikslayout. Du får også adgang til hele viften af specialiserede værktøjssæt, som fås til AutoCAD, sammen med ny cloudbaseret teknologi som Fusion 360

Inkluderet software og tjenester i PDM collection pakken kan du læse mere om her.

Kontakt os på tlf. 87 47 00 17 eller på mail info@invent.dk hvis du har spørgsmål, eller ønsker at købe denne licens pakke.