Autodesk AutoCAD 2022

What's New in Autodesk AutoCAD 2022

AutoCAD 2022 byder på mange spændende nyheder og forbedringer, som du kan blive klogere på her på siden. God fornøjelse! 


Trace
Gennemgå og giv feedback på en tegning i AutoCAD, sikkert og uden at ændre den eksisterende tegning. Fungerer på tværs af desktop, web og mobil.

Share
Send kontrollerede kopier af dine tegninger til dine kolleger. Du kan vælge om de blot skal se dine tegninger, eller have lov til at redigere i dine tegninger.

Graphic Performance & Installation Improvements
Hurtigere og tilpassede installationer. Du kan endda arbejde i AutoCAD, mens den installeres. Oplev hurtigere ydeevne, også når du plotter og til 3D-grafik.

Count
Automatiser tælleopgaver og reducere fejl. Opdateres let og kan eksporteres til en tabel.

Floating Windows
Træk en tegningsfane væk og vis den som et flydende vindue. Se og rediger to tegninger på samme tid i fuldt funktionelle vinduer side om side, eller på flere skærme.

Push to Autodesk Docs
Forbedre produktiviteten og reducer trin ved at overflytte dine CAD-tegningsark som PDF-filer fra AutoCAD til Autodesk Docs. Derudover kan du få adgang til dine DWG-filer i Autodesk Docs hvor som helst med AutoCAD-webappen.

Tryk på Play Knappen

Og se hvad du kan glæde dig til i Autodesk AutoCAD 2022 versionen.

Nye funktioner i Autodesk AutoCAD 2022

Ønsker du at vide mere om de nye funktioner i AutoCAD 2022?
Så kan du hos Autodesk blive endnu klogere på den nye version. Tryk på knappen herunder, og bliv introduceret til nyhederne.

Autodesk Revit 2022
Autodesk Vault 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.