Bluebeam Grundprincipper

Bluebeam Kursus | Bluebeam Grundprincipper kursus | Kursuscenter | Invent A/S 

Dette Bluebeam kursus dækker de væsentlige færdigheder, der kræves for at bruge Bluebeam værktøj til kommunikation imellem kontor og ude i marken. Bluebeam hjælper med at synkronisere teams, spare tid og mindske risici gennem design, konstruktion og projektoverdragelse.

Målgruppe
Kurset henvender sig til helt nye brugere, som ikke har arbejdet med Bluebeam før, og er rettet mod dem der arbejder med bygningsindustrien og ønsker at lære et opmålingsværktøj. Det er designet, så du kan møde på kurset uanset branche, baggrund eller anvendelsesområder.

Dit udbytte

Du vil få opbygget et solidt grundlag for at anvende Bluebeam hensigtsmæssigt. Du lærer at forstå tankegangen i åbning af filer, målsætte og trække mængde og antal til styklister, således du kan anvende programmet optimalt efter endt kursus.

Mål
Målet med kurset er at give dig de grundlæggende og særdeles vigtige grundprincipper for at kunne anvende programmet hensigtsmæssigt. Du vil opnå en sikker fornemmelse for brugen af programmet, og være i stand til at udarbejde brugbare designs.

Indhold:

• Profiler
• Åbne filer
• Kalibrering + Målsætning
• Mængde + Antal
• Kommentering
• Samligning
• Toolchest

Forudsætning for deltagelse
Du har et grundlæggende kendskab til Windows på brugerniveau, samt tegnings- og designforståelse. Du behøver ikke at kende Bluebeam på forhånd, men det er en fordel, at du er vant til at læse bygningstegninger.

Mødetidspunkt

Mødetid kl. 8.45 til en kop kaffe/te og morgenbrød.
Selve undervisningen starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00, medmindre andet aftales mellem instruktør og kursister. 

Varighed: 
1 dag.

Der er 30 dages fri support efter kurset i relation til det underviste materiale, så er vi sikre på at I kommer bedst mulig i gang med jeres nye teknikker og værktøjer. 

Pris: kr. 3.600,- ekskl. moms.

Find praktiske informationer om kurset lige her. 

Dato Slutdato Lokation Reserver din plads her
30-10-2023 8:45 30-10-2023 16:00 Invent A/S
30-10-2023 8:45 30-10-2023 16:00 Virtuel

Har du brug for hjælp? 

Kursusansvarlig. Salg og Marketingmanager. Invent.

Ring til mig på tlf. 9215 2200, eller skriv en mail til dorte@invent.dk

Dorte Schmidt Kjeldgaard
Kursusansvarlig 

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.