Design dit eget firmakursus

Image

Firmatilrettet kurser

Vores firmakurser afholdes ofte som en kombination af et traditionelt kursus sammenkoblet med en workshop direkte relateret til jeres specifikke problemstillinger. Invents firmakurser er sammensat af moduler, som I let kan vælge fra og dermed selv sammensætte netop det kursus, I har behov for.

Har I derimod ønsker om at blive undervist i områder, som ikke direkte er en del af vores eksisterende kursusudbud, udarbejder vi også gerne kursusmateriale specifikt til jer. 

Kurserne kan enten afholdes hos Invent eller hos jer uanset, hvor i landet I befinder jer. Invent hjælper gerne til med at planlægge et kursus specielt arrangeret for jeres virksomhed. Vi har stor erfaring i at sammensætte specialkurser til mange forskellige behov.

Ved afholdelse af firmakurser kan man ofte spare både tid og penge

- Alle deltagere har fælles baggrund
- Alle deltagere har samme mål
- Emner kan udvælges hhv. udelades
- Kurset kan ofte forkortes i forhold til tilsvarende åbne kurser
- Kurset kan afholdes, når I ønsker det
- Kurset kan afholdes, hvor I ønsker det

Tilpasset jeres behov

Invents kurser er sammensat af moduler, som man forholdsvis let kan plukke fra og dermed sammensætte netop det kursus, I har behov for. Er der områder relateret til de emner vi allerede afholder kurser i, men som ikke direkte er indeholdt i disse kurser, udarbejder vi gerne kursusmateriale til dette.

Kursusmaterialer

Invent har dels egne kursusmaterialer og bruger derudover i nogle sammenhænge andre materialer.

Lokaler

Specialkurset kan enten afholdes i Invent’s kursuslokaler eller direkte on-site hos kunden. Både i Jylland og på Sjælland.

Har du brug for hjælp? 

Kursusansvarlig. Salg og Marketingmanager. Invent.

Ring til mig på tlf. 9215 2200, eller skriv en mail til dorte@invent.dk

Dorte Schmidt Kjeldgaard
Kursusansvarlig 

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.