Autodesk Fusion 360 Grundkursus

Ønsker du at kunne konstruere 3D emner i Autodesk Fusion 360?
Og lave samlinger samt udarbejde tilhørende 2D dokumentation?
Så skal du deltage på vores Fusion 360 Grundkursus.

På dette kursus får du en grundlæggende oplæring i at anvende Autodesk Fusion 360 på den mest hensigtsmæssige måde. Fusion 360 er det første 3D CAD, CAM, CAE og PCB-værktøj af sin art, der forbinder hele din produktudviklingsproces til en Cloud platform. Kom med på kursus og løft din værktøjskasse med Fusion 360

Målgruppe
Kurset er målrettet nye brugere, som ikke har arbejdet med Fusion 360 tidligere.

Mål
Målet med kurset er at give dig en god forståelse for Fusion 360, programmets funktioner og opbygge en 3D design tankegang. Efter end kurset vil du frit kunne designe parter og lave dine første samlinger, samt tilhørende dokumentation.

Autodesk Fusion 360 Grundkursus hos Invent A/S
Indhold

- Overblik og brugerflade
- Grundlæggende part konstruktion
- Grundlæggende samlings konstruktion
- 2D dokumentation af emner og samlinger



Form

Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Undervejs sørger underviseren for, at du er på rette spor og retter eventuelle uhensigtsmæssigheder løbende.

Forudsætning for deltagelse
Du har et grundlæggende kendskab til Windows på brugerniveau, samt tegnings- og konstruktionsforståelse. Du behøver ikke at kende Fusion 360 på forhånd, men det er en fordel, at du er vant til at læse produktionstegninger, og at du kender til konstruktioner inden for f.eks. maskin- og design.

Varighed 2 dage.

Der er 30 dages fri support efter kurset i relation til det underviste materiale. På den måde er vi sikre på at du kommer bedst mulig i gang med dine nye teknikker og værktøjer. Denne support skal foregå via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Pris:
 kr. 7200,- ekskl. moms.

Dato Slutdato Lokation Reserver din plads her
02-05-2023 8:45 03-05-2023 16:00 Invent A/S
02-05-2023 8:45 03-05-2023 16:00 Virtuel

Har du brug for hjælp? 

Kursusansvarlig. Salg og Marketingmanager. Invent.

Ring til mig på tlf. 9215 2200, eller skriv en mail til dorte@invent.dk

Dorte Schmidt Kjeldgaard
Kursusansvarlig 

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.