Om Invent

Som Autodesk Partner er Invent autoriseret til at sælge og servicere licenser til Autodesk Inventor og relaterede programmer. Vi henvender os til både virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der arbejder med udvikling af design og konstruktion. Vore kerneområder er uddannelse af Inventor brugere, formidling af erfaring og viden om brugen af Inventor samt salg, support og rådgivning indenfor Autodesk software, herunder dokumenthåndtering.

Vores ambitioner og målsætninger for virksomheden
Hos Invent er vores fokus at levere kundetilpassede og fleksible løsninger, og den langvarige relation til vore kunder står højt på dagsordenen hos os. Vi har den særlige fordel, at vi er en mindre organisation, der hurtigt og præcist kan reagere på kundernes forespørgsler og hjælpe dem videre. Vi vil være Inventor-brugernes foretrukne sparringspartner, og arbejder hele tiden på at dele ud af vores viden til kunderne.  Det gælder både vores rådgivning, vore kurser og igennem vores support. 

Hvorfor vælge Autodesk Inventor
Autodesk Digital Prototyping Med Autodesk Inventor kan du designe 3D-visualiseringer af diverse produkter til brug i f.eks. mekaniske konstruktioner og industrielt design. Autodesks programmer giver dig mulighed for at udarbejde digitale prototyper af et bestemt produkt og dermed simulere produktets funktion, så det kan markedsføres forud for selve produktionen. Du reducerer dermed behovet for at fremstille fysiske prototyper, hvilket sparer dig både tid og penge. Du vil med brugen af Inventor opleve at du hurtigere kan træffe beslutninger såvel indenfor design, som i konstruktions og produktionsfasen. Faktorer der gør, at dit produkt hurtigere når ud på markedet.

Styrk dine kompetencer – og øg konkurrenceevnen
Som Autodesk Authorised Training Centre underviser vi i brugen af Autodesk Inventor. Uanset dit niveau, har vi et kursus, der passer til dig. Da det eneste danske undervisningsmateriale til Inventor er skrevet af os, kan vi med rette sige, at vi ved, hvad vi laver! Indholdet på vores kurser består både af teori og praktiske øvelser. Her er det ikke kun envejskommunikation og vi forventer, at man som deltager er engageret og aktiv på kurset, da det sikrer det bedste resultat for alle parter. For hele tiden at kunne optimere indholdet på vore kurser, beder vi kursisterne udfylde en evalueringsseddel, efter endt kursus.

Kurser tilpasset din virksomhed 
Skulle I ønske et specialdesignet kursus, der fokuserer på et bestemt område, tilbyder vort kursuscenter også dette – enten hos os eller i jeres lokaler – det bestemmer I.

Lad os guide jer
Kundeservice og support er vigtige parametre hos os. Vi sætter stor pris på at kunne hjælpe vores kunder både i forbindelse med installations- og vedligeholdelsesopgaver ude hos kunden og samtidig også via telefonsupport, hvis eventuelle problemer skulle opstå.

 

Autodesk Inventor Din garanti for professionel og bæredygtig viden til Inventor

 
 

Support

Åbningstider Mandag - Torsdag 8 - 16, Fredag 8-14