Jacob Dyg Jacob Dyg | CAM konsulent hos Invent

(Konsulent CAM)

Mit navn er Jacob, jeg er en energifyldt mand med base på Fyn. Her bor jeg med min familie i Nørre Åby.
Med en stor passion, samt 15 års erfaring i rygsækken inden for Inventor HSM, Powermill, Fusion 360 og HSM Works er jeg din garanti for 100% professionel hjælp. Jeg er din supporter, underviser og eller rådgiver.

Mit mål er altid at optimere din arbejdsgang. At forenkle dine processer, samt at undgå manuelle tastefejl, som ofte opstår ved mange gentagende manuelle arbejdsgange. Jeg har øje for detaljerne, og sikre altid at mine projekter følges helt til døren. En optimeringen som kan mærkes helt ude i produktionen, ved det færdige produkt.

Jeg er virksomhedens CAM ekspert. Det er mit speciale, og jeg elsker hver en udfordring vores kunder kan fremskaffe mig. Hertil laver- og fremskaffer jeg de postprocesser som kan være medvirkende til, at optimere din arbejdsgang. Postprocesser er din mellemled mellem dit software og dine maskiner. Lige der imellem, er mulighederne store, og lige her kommer mine kompetencer din virksomhed til gode. Jeg har erfaring inden for flere forskellige brancher. Så om du beskæftiger dig med vandskæring, drejning og eller fræsning så er jeg den rette mand til din opgave.KONTAKT JACOB
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 52 39 29 77