Andritz Feed & Biofuel - Fra tunge samlinger til intelligente parter

Andritz bruger mange interne og eksterne maskiner ved design af fabrikslayouts i Inventor. For at optimere plant design fasen, har Andritz valgt at investere i simple intelligente parter hvor geometrien kan konfigureres i fuld overensstemmelse med de fysiske maskiner.

Tidligere har Andritz arbejdet med en blanding af hele Inventor samlinger, iparter og tunge .stp filer fra underleverandører.


Alle parter modeleret af Invent er udført som intelegente ”.ipt” filer med programmeret ilogic, der alle er forberedt for Factory modullet. Så allerede i design fasen, er ”.ipt” filerne at tænkt til fremtiden.

Valget faldt på Invent pga. Lars Jensen’s store viden på området, og Lars forståelse for vores behov. Det var vigtigt for Andritz at få et produkt, der hverken var for kompleks eller for simpelt, men nøje tilpasset Andritz behov, hvilket Invent har levet op til.

Lars har gennem hele forløbet levet op til de indgående aftaler, både hvad angår tid, økonomi og kvalitet.

Rasmus Bredal har været vores primære konstruktør hos Invent, han har udvist stor produktivitet og god kvalitet i modellering af modellerne. Rasmus har et positivt sind med en pragmatisk tilgang til problemløsning og ikke mindst Rasmus gode humør har været værdsat hos Andritz.

Andritz Feed & Biofuel A/S, er en ordre producerende ingeniørvirksomhed, som producere maskiner til pilletering af foderstof, extrudering af fiske- og kæledyrsfoder, biobrændsel, samt Engineering af hele fabrikker til kunder over hele verden.

I Esbjerg beskæftiges 170 medarbejdere, men tilknyttet forretningsområdet, er der desuden kontorer i en række lande, hvilket på globalt plan udgør 800 medarbejdere.
I Danmark har ANDRITZ en lang historie bag sig. Igennem årene, er der sket mange fusioner, og udviklingen har bevæget sig væk fra den traditionelle maskinfabrik. Nu arbejdes der, udover enkeltsalg af maskiner, med totalløsninger, større kundetilpassede anlæg samt hele fabrikker. ANDRITZ har altså ændret sig fra at være en traditionel produktionsvirksomhed til at være en videnstung virksomhed med mange specialister. Trods udviklingen, er kerneleverancen stadig maskiner til pelletering.

Brian Terp, Project Manager, ANDRITZ FEED & BIOFUEL A/S

Hvordan får jeg min samling til at ligge i nul-pun...
Autodesk Inventor | iLogic er kun for nørder eller...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.