Ellegaard Components A/S

Optimer din arbejdsgang i Autodesk Inventor med et kursus hos Invent

Ellegaard Components A/S har fået øjnene op for de mange muligheder i Inventor
Virksomheden beskæftiger sig med at producere transportbånd, tromlemontorer og ruller ét og samme sted til maskinbyggere.
De leverer skræddersyede tromlemontorer og specialfremstillede reservedele i PVC/PU eller gummi til alle typer af håndteringssystemer og til alle typer af industri.

Henrik Thomsen er teknisk tegner hos Ellegaard Components A/S og arbejder til dagligt med specialfremstillede reservedele. Henrik har været på kursus hos Invent. Han har deltaget på Autodesk Inventor Grundprincipper og efterfølgende Autodesk Inventor Videregående. Det har givet Henrik nye muligheder i hans daglige arbejdsgang med produktionen af specialfremstillede reservedele. Helt konkret har Henriks nye kompetencer gjort arbejdsgangen mere effektiv. Han er nu i stand til at tegne kundens ønskede genstand i Inventor. Inventor samarbejder med virksomhedens vandskærer. Det er medførende til at Henrik nu kan være med i hele produktionsprocessen. Tidligere skulle Henrik tegne et udkast i hånden, som en kollega efterfølgende tegnede ind i AutoCad.

’Jeg er blevet hurtigere til at tegne. Det har givet mig mere forståelse for nogle generelle ting. Det har blandt andet optimeret mine arbejdsgange. Nu kan jeg tage næste skridt – for jeg kan være med i hele produktionsprocessen’ udtaler Henrik.

Henrik er meget imponeret over Inventor og de utallige muligheder programmet giver ham i hans daglige arbejdsgange, trods den lille brøkdel Henrik bruger af programmet. Han har lært at anvende funktioner som han ikke vidste programmet indeholdte, og fået øjnene op for hvor meget potentiale der er i Inventor.

Inventor har givet Henrik frihed til at kunne agere på et helt andet niveau. Nu kan specialfremstillede opgaver fra virksomhedens kunder hurtigere blive håndteret, tegnet, produceret og leveret til kunden. Lige præcist dét gør, at Henrik synes at det er en stor succes at arbejde med Inventor.

 

Optimer din arbejdsgang i Autodesk Inventor med et kursus hos Invent Optimer din arbejdsgang i Autodesk Inventor med et kursus hos Invent

 

 

 

 

 

 

 Onvenover ses eksempeler på specialfremstillet tragte Ellegaard Components A/S har produceret. 

 

Den personlige dialog med underviserne var et hit hos Henrik
’Kim gør det godt. Han er nede på jorden, sammen med os andre deltagere, det synes jeg at der er enorm vigtig. Jeg forstår hans måde at forklare tingene på, og som et stort plus så har Kim en god humor. Det er med til at gøre et kursusforløb endnu bedre’ udtaler Henrik om Invents underviser Kim.

’Undervisningen var ikke blot teori og opgaver. Det var også problemstillinger fra det virkelige liv, som vi brugte i undervisningen. Vi fik løst et problem fra vores fabrik, og det var der også andre der gjorde. Det gør undervisningen mere håndgribeligt og brugbar’ siger Henrik om undervisningen på Invents kurser.

Efter endt kursus hos Invent følger der 30 dages gratis support med. Dette giver en tryghed ifølge Henrik. ’Det er Kim man ringer til hvis man har spørgsmål eller andet, og det er super idet at man har opnået en relation til ham i løbet af kurset’ udtaler Henrik.

 

InventorBogen er et hit
Henrik og hans kollega er glade for deres Inventor bøger. Bøgerne bruges som et opslagsværk hos Ellegaard Components A/S. Billederne og beskrivelserne i bøgerne hjælper dem videre når der er funktioner de har glemt hvordan man gør brug af.

’Jeg vil anbefale Invent og deres kurser til andre. At arbejde med Inventor er skide skægt. Jeg bruger det både på arbejde, men også privat. Jeg er så begejstret for programmets mange funktioner, som Invent har lært mig at anvende’ udtrykker Henrik.  

September 2018.
SmartInvent hos FSI power-tech
Autodesk Inventor | iProp

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.