Nemmere arbejdsgang med Vault hos Ferrum A/S


Ferrum A/S i Fredericia beskæftiger sig med fuldautomatiske og kundetilpassede løsninger til fødevareindustrien samt klassisk smedearbejde. De kendetegnes ved deres høje faglige niveau og deres innovative tilgang til projektudførelsen.

I deres daglige arbejde anvender de Autodesk Inventor og Autodesk Vault, med Invent A/S på sidelinjen som leverandør, samarbejdspartner og support. 

Glæden med Autodesk Software

På vores besøg hos Ferrum A/S fik vi belyst virksomhedens arbejdsgang med Vault og Inventor, både ved at se deres arbejdsprocesser, men også ved hjælp af Projekt- og produktionskoordinator Casper Juul Jensen.

Casper fortæller, at med Autodeks Vault kan de spare en masse arbejdsgange og minimere risikoen for fejl.

"Før havde vi en stor kasse, hvor vi lagde alle de tegninger vi havde ned i, hvor vi nu har Vault som lægger det på hylder for os." - Casper Juul Jensen

Vault inddeler således et tegnet projekt, og gør det dermed klar til at blive sat i produktion. Derudover er der ingen begrænsning på materialet der kan bruges, hvilket giver flere muligheder.

Invent A/S som samarbejdspartner

Ferrum A/S gør brug af samtlige af Invent A/S' ydelser. Det er lige fra firmakurser til SmartInvent, og de er glade for samarbejdet.

"Ved at vi har en udbyder som Invent, gør at vi også har en sparringspartner, og nogen der kan supportere os på mange af de områder, vi ikke selv kan administrere." - Casper Juul Jensen

Invent A/S hjælper således Ferrum A/S med overordnet styring af processerne, kodning, og sikrer at Ferrum A/S altid har den nyeste version og tilbyder gennemgang af hvad det kan.

"...vi står stærkt i fremtiden med vores Autodesk produkter" – Casper Juul Jensen, Projekt- og produktionskoordinator hos Ferrum A/S


Se videoen øverst og får et spændende indblik i hverdagen hos Ferrum A/S, deres brug at Autodesk Software og samarbejde med Invent A/S.


Vil I også have fleksible og holdbare CAD-løsninger?
 

Kontakt os for en uforpligtende snak. Vi vil med stor glæde tage et kig på jeres virksomhed, således I også kan blive klædt godt på til fremtiden udfordringer. Kontakt os på tlf. 8747 0017 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Store besparelser på Kursus Klippekort!
Vault Release Party 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.