Hør hvordan FJ Huse har optimeret arbejdsprocesserne med Revit

Hos bygge virksomheden FJ Huse i Horsens ser de mange fordele ved at anvende Autodesk Revit på tegnestuen

FJ Huse bygger for private (special tegnede og arkitekt-tegnede huse) og erhvervs- og firma-domiciler. FJ Huse hjælper, rådgiver og sørger for at samle alle trådene, så kunderne kan udleve boligdrømmen til den bedst mulige pris.

Tidligere brugte virksomheden eksterne konsulenter til arbejdsopgaverne i Revit. Men i dag udføres alle arbejdsopgaverne in-house, med Invent som sparringspartner på sidelinjen. Det har givet virksomheden mange fordele, som de har glæde af. De anvender primært Revit til skitsering, konceptudvikling, tegninger til myndighed og hovedprojektering.

 Tryk på Play knappen og hør medarbejderne hos FJ Huse sætte ord på fordelene med Autodesk Revit

 
FJ Huse står stærkt med Autodesk Revit på holdet, og er klar til fremtidens spændende projekter og opgaver, som de har i vente.

Vil I også klædes godt på til fremtidens projekter og opgaver med Autodesk Revit?
Kontakt os på tlf. 8747 0017, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi vil med glæde tage en snak med dig om mulighederne. 

Samarbejdet mellem Autodesk Revit og Autodesk Inve...
Varme sommertilbud på kurser

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.