SmartInvent hos FSI power-tech

Autodesk Inventor Med SmartInvent kan du automatisere mange af hverdagens procedurer og rutiner i InventorSmartInvent sikre kundetilpasset løsning hos FSI power-tec
I Ølholm nær Tørring ligger FSI power-tech, som er Danmarks eneste og Europas største producent af stubfræsere.
Virksomheden har en solid erfaring med konstruktion, design og produktion af maskinerne. FSI power-tech er en virksomhed i fremgang, og med stor omtanke for lokalmiljøet. Alle virksomhedens leverandører og underleverandører er at finde i og omkring Ølholm. Produktionen af maskinerne sker også på adressen i Ølholm, mens afsætningen har spredt sig hele verden rundt.

Til design og konstruktion af virksomhedens maskiner er Inventor det bærende element. FSI power-tech har med SmartInvent fået implementeret en kundetilpasset løsning, som er designet og tilpasset virksomhedens ønsker og behov til Inventor. Et solidt koncept, som giver tryghed i hverdagen ifølge FSI power-tech.

’Invent kunne tilbyde os noget, som dækker det behov vi har. Uden at det blev for omfattende rent økonomisk og arbejdsmæssigt, og uden at vi skulle lave helt om på vores daglige rutiner. Vi har ikke behov for tusindvis af smarte tilpasninger og funktioner, men blot det som er brugbart for os. Det sikre at vi kun investere i noget som vi har brug for. Invent ser på alle mulighederne, og laver derefter en løsning med de funktioner der har relevans for din virksomhed. Vi har dermed kun investeret i ting som skaber værdi for os’ udtaler Henning Schmidt, ejer og stifter af FSI power-tech.

Det er rart med en livline i Rasmus
Rasmus er en erfaren mand. Hans viden og erfaringer har været gode og brugbare for os. Vi kan ikke altid selv se mulighederne i Inventor, men blot hvilket mål vi har forude. Ofte står vi med en problemstilling, som vi knap nok ved hvordan vi løser. Her er det rart med en som Rasmus, som finder frem til holdbare løsninger. Rasmus hjælper os i mål, og baner vejen dertil’ udtaler Henning.


Når det bliver bygget rigtigt op, så kører det bare der ud af
Sussi Jensens arbejder med konstruktion og indkøb hos FSI power-tech, hun er glad for SmartInvent konceptet. ’Man bruger jo ofte de samme ting igen og igen i Inventor. Når det bliver bygget rigtigt op, og ens værktøjer ligger lige for hånden, så kører det bare der ud af. Man er sparret for mange gentagelser og kliks’ udtaler Sussi.

Med SmartInvent har Rasmus implementeret flere forskellige automatiseringer, og lavet forskellige tilpasninger, som matcher de ønsker og behov FSI power-tech har til Inventor. Med konceptet er virksomhedens DXF filer kommet til at fungere på en ordentlig og optimal måde. Nummer generering fungere optimalt, og det er dermed nemt at gemme og finde 2D tegninger i virksomhedens arkiv. Et arkiv som virksomhedens underleverandør også let kan tilgå. Derudover har virksomheden fået implementeret et bibliotek med alle 2D tegninger. Det er også en løsning, som sikre at filerne altid er opdateret og fungere optimalt. 

SmartInvent forenkler din arbejdsgang i Autodesk Inventor Med tilpasningerne er det blevet nemmere for FSI power-tech, at finde frem til hvilke materialer de skal bruge i forskellige pladedele. Det sikre at underleverandøren har tilgang til de nødvendige informationer, til at producere et ønsket element. Det indebærer eksempelvis skærer filer. Filerne er hele tiden opdateret og klar til brug. Det har medvirket til, at de elementer virksomheden får retur er i orden, og er som ønsket. Det har mindsket mange af de fejl, som forekommer hvis man foretager mange manuelle indtastninger og gentagelser. Med denne løsning er fejlene blevet mindsket markant. Fejlfri bliver mennesker og teknologi aldrig, men målet er at undgå så mange fejl som overhovedet muligt.

’Vi har en fornuftigt tillid til, at alt fungere i vores samarbejde med Invent. Det viser sig i hvert fald, at når der er noget der ikke fungere. Så er det ikke systemet der fejler, men vist os her i huset’ udtaler Henning med et smil på læben.

Rasmus har fra SmartInvent implementeret og automatiseret følgende hos FSI power-tech:

mønster grøn  Automatisk generering af sekundere filer
       PDF ud fra 2D tegninger
       DXF ud fra Sheet Metal filer 
       DXF filnavn indeholder pladetykkelse – materiale og filnavn
mønster grøn  Nem indtastning af iProperties via vinduet i browser
   

Hos FSI power-tech har de Invent i tankerne, for virksomhedens fremtidige planer for investeringer i Inventor. Rasmus er specielt i tankerne, og skal være med til at bane vejen til målet for kommende projekter i Inventor. 

Invent glæder sig over samarbejdet, og ser frem til kommende projekter i samarbejde med FSI power-tech.

Vil du vide mere om SmartInvent? 
Du kan læse mere om konceptet SmartInvent lige her.

Oktober 2018.

SmartInvent hos Brødbæk & Co.
Ellegaard Components A/S

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.