HSHansen a/s tager samarbejdet mellem Revit og Inventor til nye højder

Skandinaviens førende facadeentreprenør HSHansen a/s laver præfabrikerede elementer i Lem og Polen 

Virksomheden fører processen helt igennem fra salgsfasen og ud til byggepladsen. Hertil spiller Autodesk Inventor og Autodesk Revit en væsentlig rolle. HSHansen a/s bruger Inventor og Revit til at formidle modeller videre igennem processen fra start til slut.

Inventor og Revit gør arbejdsprocesserne mere håndterbare. Det er en stor fordel når vigtige informationer skal formidles videre til internt brug, men i høj grad også eksternt. Det giver derudover virksomhedens kunder den fordel, at de får de filer som de skal bruge til at håndtere det gældende projektet. 

Projektleder og BIM Koordinator Steffen H. Sørensen og Assistent Julie Liljeqvist Bisbo, som til dagligt arbejder med virksomhedens projekter i Autodesk Inventor og Autodesk Revit, ser flere fordele ved at anvende begge programmer.

Med Revit og Inventor har vi de samme grundlag at arbejde ud fra tværfagligt og mellem landegrænser. Vi sparer kolossalt meget tid og er hele tiden ajour med hinandens arbejde. 

Projektleder og BIM Koordinator Steffen H. Sørensen

 Tryk på Play Knappen- og hør mere om samarbejdet mellem Revit og Inventor hos HSHansen a/s

Vil du vide mere?

Vi vil med stor glæde fortælle dig endnu mere om at arbejde på tværs af  Autodesk Inventor og Autodesk Revit.
Kontakt os på tlf. 8747 0017, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi er altid klar på en uforpligtende snak om dine muligheder. 

Varme sommertilbud på kurser
3D Print hos Serman & Tipsmark

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.