Glæden ved Vault er stor hos HSM Industri A/S

Ved Grenå ligger en af landets førende leverandører af komplekse stål- og rørtekniske anlæg: HSM Industri A/S. Her er lige knap 200 beskæftiget med at lave store op-svejsede stålkonstruktioner. Det kan være alt fra jernbanebroer til konstruktioner til offshore-industrien.

Virksomheden designer, konstruerer og producerer fra adressen i Grenå. Design og konstruktionsopgaverne udføres i Autodesk Software, med Invent A/S på sidelinjen som CAD-leverandør.

I starten af det nye år besøgte vi Projektleder Ricky Rølle, for at belyse virksomhedens arbejdsgange i Inventor og Vault, men også for at høre om deres fordele ved brug af AutoCAD, Revit og ikke mindst SmartInvent. Vi fik også et kig ud i produktionen, hvor der var godt gang i de helt store projekter.

Se videoen herunder - og få et spændende indblik I hverdagen hos HSM Industri A/S, hvor både Inventor og Vault spiller en væsentlig og vigtig rolle, for som Ricky siger: "Det går aldrig galt med Vault".

Tryk afspil og bliv inspireret til en hverdag med enormt nemme arbejdsgange, hurtigt support og glæden ved at anvende Autodesk Software, med Invent som leverandør. 


Vil I også have fleksible og holdbare CAD-løsninger?

Kontakt os for en uforpligtende snak. Vi vil med stor glæde tage et kig på jeres virksomhed, således I også kan blive klædt godt på til fremtiden udfordringer. Kontakt os på tlf. 8747 0017, eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

NYHED: Autodesk Flex
Vi søger en CAD-Konsulent

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.