ImageCreator - et langvarigt forhold

- et langvarigt forhold. Vi har været på en del kurser, både i vores eget hus og hos Invent og skal selvfølgelig også af sted til næste år.

ImageCreator A/S har været kunde hos Invent siden deres opstart i 2003 og vi gør stadig brug af deres kompetancer. Vi har været på en del kurser, både i vores eget hus og hos Invent og skal selvfølgelig også af sted i igen. Invent´s Hotline er også et helt uundværligt redskab. Uanset hvor øvet man bliver, dukker der altid nye udfordringer og spørgsmål op og her er det vigtigt, hurtigt at kunne søge et svar. Det er Invent helt med på. Deres service niveau er meget højt.

 

Alle vores projekter konstrueres i Inventor. Kunden godkender først et 3D oplæg som viser den ønskede løsning i grove træk, ”skitseplan”. Efter godkendelse heraf, bliver der arbejdet videre på de eksisterende tegninger og projektet bliver tegnet færdigt ned til mindste detalje. Arbejdet på ”skitseplan niveau” er altså ikke spildt.

Det har været en stor lettelse i vores daglige arbejde, at vi har fået Inventor i huset. Projekter tegnet i Inventor produceres med så lille en fejlmargen, at vi stor set kan godkende den første prototype til serieproduktion. Alle dele passer perfekt sammen. Og - produktiviteten på tegnestuen er øget uden et øget arbejdspres.

Imagecreator A/S har udført et større udviklings-projekt til Carlsberg – Coca Cola. Den digitale shop in shop. Løsningen er i dag distribueret ud i Dansk Supermarkedets Bilka butikker.

Imagecreator A/S har netop afslutte et konceptprojekt for Weber. Projektet endte ud i en messestand samt produktion af Shop in Shop løsninger, i første omgang til levering i hele Norden og i England.

Med venlig hilsen 

Charlotte Christensen
Designer


Image Creator A/S

PH Teknik - Kommunikation i 3D øger effektiviteten...
Logitrans - Vi søgte forskellige udbyder af Invent...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.