Junckers - Man fristes til at sige ildsjæle på Inventorområdet

Vi valgte Invent, det viste sig at være et godt valg. For det første var Invent`s nøglemedarbejdere meget kompetente, ja man fristes til at sige ildsjæle på Inventorområdet. Junckers Industrier A/S

Junckers Industrier A/S har en afdeling, der kaldes ProduktionsService, som løser forskellige tekniske opgaver inden for: Nye investeringer, mekanisk konstruktion, udvikling, vedligeholdelse og produktionsteknik. Et af vore hjælpemidler er konstruktionspro-grampakken fra Autodesk. I 2005 skulle vi opdatere AutoCad med mere, og vi valgte en samlet opdatering til AutoCad Mechanical, Mechanical Desktop samt hvad der var nyt for os Inventor. Det er normalt vor IT afdeling, der tager sig af dette samtidig med at hardwaren opdateres.

Opdateringen af programmet er en side af sagen, men noget andet er brugerenes opdatering i form af kursusaktiviteter. Ligeledes var der det forhold, at nogle medarbejdere i afdelingen ikke kunne arbejde i 3-D altså Inventor. Siden starten på AutoCad i 1988 havde vi brugt en og samme leverandør. Men alle var enige om, at tiden var inde til at prøve noget nyt og skifte kursusleverandør, især da vi også skulle i gang med Inventor.

Vi valgte Invent, det viste sig at være et godt valg. For det første var Invent`s nøglemedarbejdere meget kompetente, ja man fristes til at sige ildsjæle på Inventorområdet. For det andet kunne Invent sammensætte et skræddersyet kursus på vor fabrik tilpasset vore medarbejderes videnniveau. En tredje ting var, at Invent`s underviser havde sublim konstruktionserfaring. Endvidere tog undervisningen udgangspunkt i Inventorbogen af Lars Jensen, hvilket var en stor hjælp både i undervisningen og efterfølgende i hverdagen med konstruktionsarbejdet.

Inventor anvendes nu af flere i det daglige til konstruktionsarbejdet. En af vore rutinerede konstruktører har blandt andet udviklet nogle såkaldte sugeskærme for til en flerspindlet bearbejdningsmaskine (dobbelttapper).

Sugehovederne omslutter bearbejdningsværktøjerne, der roterer med ca. 5800 o/min, og sørger for at spånerne suges væk så optimalt som muligt. Det vil sige med mindst mulig luft-mængde og mindst muligt spild.

En 3-D konstruktion er helt ideel til en såden opgave for at omnå maksimal optimering af geometrierne for sugeskærm og det roterende værktøj. Dette projekt har givet en energibesparelse på 51% svarende til Kr. 71.000 og en reduktion i spånudslippet på 98% svarende til 130 g/h. 

Venlig hilsen 

Allan Tagemose og Esben Møller Jensen

Junckers Industrier A/S

Logitrans - Vi søgte forskellige udbyder af Invent...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.