Hos LINDBERG A/S udnytter de tiden


Michael Sørensen fra LINDBERG A/S har været forbi Invent og hente InventorBogen og en USB med opgavefiler og andre relevante ting, til alle medarbejdere i hans team. På den måde kan de udnytte tiden mens de er sendt på hjemmekontoret.


Det er virkelig en god og oplagt ide, at udnytte tiden optimalt, sideløbende med de andre arbejdsopgaver. At investere i sine medarbejdere og motivere dem til, at få noget godt ud af tiden på hjemmekontoret er fantastisk. På den måde fyldes eventuel ventetid ud med brugbar viden som opkvalificerer medarbejderne.

Vi prøver at få det bedste ud af den situation, som vi er havnet i. Derfor har vi valgt at vi vil bruge dagene på at forny vores viden og blive endnu bedre til vores arbejde i Inventor.

Udtaler Michael Sørensen
Ønsker du en tilsvarende aftale?
Kontakt os, så laver vi også en plan for dig og dine kollegaer.
Du fanger os på tlf. 8747 0017 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Oplever du at din Inventor fryser, når du arbejder...
SODEMANN Industrifjedre A/S løfter serviceniveauet

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.