Logitrans - Vi søgte forskellige udbyder af Inventor

 Vi søgte forskellige udbyder af Inventor, installation og kurser, hvor vi kunne få mest ud af vores investering.

Som ansat maskintekniker og cadansvarlig i udviklingsafdelingen hos Logitrans A/S, har jeg arbejdet med Acad og MDT i ca. 10 år, så da  Autodesk  annoncerede at nu var det sidste chance for at få opdateret Mechanical Desktop 6PP licenser, var valgte ikke så svært. Det skulle være Inventor, fordi den bl.a kunne konverter dwg format og havde indbygget plademodul, og skulle være meget nem at gå til, også for de ikke så drevne bruger.

 

Selvom vi havde arbejdet længe med Acad og Mechanical Desktop, mente vi at ved et skift til Inventor skulle der følge et kursus med, for funktionaliteten skulle jo være meget bedre i Inventor og det skulle vi jo gerne få mest mulig udbytte af.
Vi søgte forskellige udbyder af Inventor, installation og kurser, hvor vi kunne få mest ud af vores investering. Efter anbefaling fra en tidligere kollega valgte vi at kontakte Invent, hvor vi havde Lars Jensen på besøg, som så vores tegningsmateriale og virksomhedens produkter.

Ud fra de informationer kom Invent med installation og kursustilbud. Kurset var firmatilrettet med InventorBogen som undervisningsmateriale, på ialt 6 dage opdelt i moduler af 2 dage. Derved kunne man afprøve det og komme med spørgsmål til næste kursusdage, hvilket iøvrigt har givet et godt helhedsforløb.

Prismæssigt var kurset mere end ok, da vi indenfor vores budget udover 3 fuldtidsbruger af Inventor, også kunne få 3 "sommetider" brugere med på kursus.

Invent har stået for installation af Inventor og  vault, samt opsætning og efterfølgende support.

Vi er kommet rigtig godt fra start i Inventor og har fået en god ballast med Invent som samarbejdspartner.
Inventorbogen er udover et undervisningsmateriale et meget godt opslagsværk som ligger på bordet, når man lige ikke kan huske, med man ved at der svar i bogen.

 Vi kan kun være fuldt ud tilfreds med både kursus og support, som vi har fået fra Invent.

Med venlig hilsen

Poul J Nielsen
Ingeniør


Logitrans A/S - Denmark

ImageCreator - et langvarigt forhold
Junckers - Man fristes til at sige ildsjæle på Inv...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.