Vil I stå stærkt med de rette Autodesk produkter og den rette samarbejdspartner?

Gør som MME Nordic i Thisted. 
De har god ro i maven over at have valgt de rette Autodesk produkter og den rette samarbejdspartner.  

I Thy finder du virksomheden MME Nordic som laver specialmaskiner primært til mediconindustrien. Maskinerne konstrueres i Autodesk Inventor og fremstilles på adressen i Thy.  


CTO Jesper Hovmark fortæller i videoen herunder, hvilke fordele de hos MME Nordic ser ved at anvende Autodesk Inventor 3D frem for 2D, samt hvilke fordele det er for deres virksomhed at anvende Autodesk Vault. 

Tryk på Play knappen herunder og hør om hverdagen hos MME Nordic

Ved at have en kombination af de rigtige Autodesk produkter, og den rigtige samarbejdspartner, er jeg sikker på at vi står rigtig stærkt, og kan løse de udfordringer der måtte komme i fremtiden. Og det giver en rigtig god ro i maven.

Udtaler Jesper Hovmark om samarbejdet med Invent A/S 

Vil du vide mere om MME Nordic? 

På virksomhedens hjemmeside kan du blive endnu klogere på MME Nordic og hvilke produkter de kan levere. Tryk på knappen herunder hvis du ønsker at vide mere om MME Nordic.

Skal I også have ro i maven med den rette Autodesk samarbejdspartner? 

I er velkommen hos Invent. Kontakt os på tlf. 8747 0017, eller send os en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Hos os kan du altid få en uforpligtende samtale - og eller tilbud. Således du ved hvordan vi hos Invent kan bruges som Autodesk samarbejdspartner. 

Vi gælder os til at høre fra dig. 

Hvordan genetableres en gammel version i Vault?
Nyt kursus koncept hos Invent - Blended learning

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.