SmartInvent er landet på Mars

På billedet ovenover ses Forskningstekniker Dennis Wistisen fra Niels Bohr Instituttet

Niels Bohr Institutet har udviklet kalibreringsudstyr, som nu er landet på Mars.
Udstyr, som er konstrueret i Inventor, med hjælp fra SmartInvent.

Forskere og Mekanik folk ved Niels Bohr Institutet, Københavns Universitet, har udviklet en farvereference til et af kameraerne på NASA's nyeste Marsmission, robotbilen Perseverance. Køretøjet, eller roveren, som den også hedder, har adskillige kameraer installeret, men de atmosfæriske forhold på Mars ændrer på de farver, der optages, afhængigt af indholdet af støv i atmosfæren og tidspunktet for optagelserne. Derfor skal kameraerne have en reference at sammenligne eller kalibrere sine fotos efter.

Niels Bohr Institutet har medvirket med en lille, men vigtig brik, i et større videnskabeligt puslespil.

Samarbejdsglæden er stor 

Her hos Invent er vi utrolig glade for samarbejdet med Niels Bohr. Det er altid en fornøjelse at være med på sidelinjen, når der forskes og ideerne omdannes til virkelighed. Senest har Rasmus tilbragt en dag i København med Forskningstekniker Dennis, for at sikre at alt er godt kørende efter opdatering til 2022. 

Mandag den 13/9 fik vi ved hjælp fra Invent, Rasmus, Steen og Lars tilsluttet vores nye Vault server version 2.0 og rullet de nye Autodesk 2022 produkter ud på afdelingens 20 maskiner. Så alle medarbejdere er opdateret med de nye versioner af Vault, Inventor og Nastran.

Udviklingen har virkelig taget fart, efter vi startede samarbejdet med Invent, hvor Rasmus har været behjælpelig med at implementere tilpassede løsninger der passer til vores behov. Mange af de daglige rutiner og processer og ekstra klik med musen er nu automatiserede. På kort tid er vi nået langt med de mål vi i afdelingen har sat såsom revisionsstyring, automatiserede processer og fælles fildeling.

Dennis Wistisen, Niels Bohr Instituttet
Ovenover ses Forskningstekniker Dennis Wistisen i værkstedet hos Niels Bohr Instituttet i København.

Vil du også have Invent som leverandør- og sparringspartner? 

Kontakt os på tlf. 8747 0017, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Flytte og rotere teksture i Autodesk Revit
Brug Dynamo til dine Autodesk Revit projekter

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.