SODEMANN Industrifjedre A/S løfter serviceniveauet

På billedet ovenover ses Direktør Jørgen Sodemann.

Hos Sodemann Industrifjedre A/S finder du et af Europas største lagre af standardfjedre. Med omkring 20 mio. fjedre på lager er Sodemann Industrifjedre A/S hver dag klar til at levere højkvalitets fjedre til hele verden. Logistik og den rette IT-løsning er medførende til at virksomheden er leveringsdygtig, og anerkendt for det stykke arbejde de hver dag leverer til kunder verden over.

For at opretholde det høje serviceniveau henvendte Direktør Jørgen Sodemann sig i efteråret 2019 til Invent A/S. Tiden var inde til et nyt hjemmesidesystem hvor nye og eksisterende kunder, for at gøre valget af fjedre endnu nemmere, kan konfigurere og få tilsendt unikke CAD-modeller på de ønskede fjedre. Derudover var det også et led i et større projekt hvor virksomheden løbende har fokus på at løfte virksomhedens serviceniveau.

Jeg blev mødt med en forståelse- og respekt for det vi laver  

Vi kontaktede Invent, og fandt en løsning. Det har været en spændende proces. Jeg blev mødt med ­­en forståelse- og respekt for det vi laver. Der blev lyttet til det vi efterspurgte, og Invent satte sig ind i vores problemstilling. Samt til vores produktgrupper og hvad de forskellige produktgrupper skal kunne. Der er stor forskel på om det er en gasfjeder eller en vridfjeder der skal præsenteres for kunden. 

Udtaler Direktør Jørgen Sodemann.

Stærk team af kompetente medarbejder  

For sikre det bedst mulige udbytte af projektet, startede samarbejdet med et fælles møde. Jørgen Sodemann og 2 af hans ansatte mødte op hos Invent hvor de sammen med 5 af husets konsulenter vendte alle ideer, scenarier, udfordringer og muligheder. For sammen at sammensætte en plan for udførelsen af det nye system. 

- Vi var til et super opstartsmøde. Her stod 5 konsulenter klar hos Invent, hvor vi gennemgik projektet fra start til slut. En teknisk snak, hvor vi alle blev enige om input og output. Det gjorde det nemt og overskueligt. Det var smart at brainstorme sammen, og undervejs blev vi enige om alle punkter der skulle udføres. Det er en force at Invent stiller op med et stærkt team af kompetente medarbejdere på engang.  Udtaler Direktør Jørgen Sodemann om opstarten af projektet. 


Stor tillid til Invent 
 

Jørgen Sodemann havde store forventninger til dette projekt og nogle klare specifikke krav til den nye løsning. Et af kravene var blandt andet at den nye løsning skulle være en in-house løsning baseret på teknologi hvor programmering og CAD-data tilhører Sodemann. På den måde er Jørgen og hans team hele tiden tæt på driften og hjernerne bag deres unikke løsning.

Jeg har en stor tillid til Invent's løsning. Det der er blevet udviklet, er kun til os, og bliver kun benyttet af os. Derudover er vi tæt på hjernerne bag løsningen, og kan på den måde hurtigt få svar hvis der opstår spørgsmål, hvis vi ønsker udvidelser eller at foretage nogle ændringer. Dialogen med teamet er hurtig, effektiv og direkte med Invent´s kompetente medarbejdere.

Udtaler Direktør Jørgen Sodemann om at samarbejde med Invent.

Et forrygende samarbejde  

På billedet ovenover ses Lars K. Meeder

- Aftalerne er blevet overholdt, og det betød at vi i starten af 2020 kunne gå live med vores nye løsning. Det er godt gået af Invent, det har virkelig været en god proces. 
Udtaler Direktør Jørgen Sodemann.

Mindre bøvl- og bedre serviceoplevelse for de besøgende, er udbyttet af løsningen ifølge Lars K. Meeder, som til dagligt arbejder med logistisk og hjemmeside hos Sodemann Industrifjedre A/S.

-Tidligere har vi haft nogle tusinde downloads om måneden af CAD-modeller på vores hjemmeside. Den første aktive måned vi har haft med den nye løsning, har allerede genereret næsten dobbelt antal downloads. Det er jo en betydelig- og positiv udvikling. Som jeg håber- og forventer fortsætter. Udtaler Lars K. Meeder.


Kanon service hos Sodemann Industrifjedre A/S 

Man må sige at virksomheden formår at levere en god service på hjemmesiden med deres nye løsning. Skal du bruge en fjedre? Eller vil du blot afprøve den gode løsning? 
Afprøv det på Sodemann Industrifjedre A/S hjemmeside ved at trykke på knappen herunder.

Det fantastiske ved Jens Bejer Pedersen, System Konsulent ved Invent A/S, er at han ikke kun ser- og tager højde for de udfordringer vi kan støde på nu og her, men også de muligheder, udfordringer og konsekvenser der muligvis kan opstå i fremtiden.

Udtaler Direktør Jørgen Sodemann.

Sodemann Industrifjedre A/S ønskede at erstatte en forældet løsning med nyt, hvor CAD-data og opsætning bliver udviklet til - og tilhører Sodemann.

Invent blev hurtigt valgt som samarbejdspartner og har nu leveret løsningen hvor nye og eksisterende kunder, via Sodemann´s hjemmeside, kan konfigurere den ønskede fjedertype som griber fat i fjederens Mastermodel, konfigurerer den og sender den til kundes e-mail inden for få sekunder. CAD-modellen kan leveres i flere forskellige filformater og sendes sammen med et datasheet som beskriver fjederkonfigurationen. Det gør det super nemt for kunden, og det er hurtigt at tilgå en korrekt CAD-model og arbejde med fjederspecifikationerne i egne projekter. Det giver Sodemann en særdeles besparende, men også konkurrencemæssig fordel i en løsning som er tidssvarende – men også skalerbar på et senere tidspunkt. 

Bagved denne løsning gennem sig en Autodesk Vault løsning, som er medvirkende til den unikke løsning som generer filer ved blot 1 klik.  


Skal Invent også lave en unik løsning til dig? 

Kontakt os på tlf. 8747 0017 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har en problemstilling du mangler en holdbar løsning til. 

Hos LINDBERG A/S udnytter de tiden
Autodesk Vault | Vil du med bag om Copy Design?

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.