Vi var bare solgt

​- fortæller Gøsta Mathisen, om første gang SR Pack A/S blev præsenteret for SmartInvent. Gøsta og hans kollegaer så med det samme de fordele konceptet rummer, og var solgt ved første præsentation. 

​På billedet ovenover ses Gøsta Mathisen. 

​SR Pack A/S startede tilbage i 1978 med projektering og fremstilling af 'End of Line' pakkeløsninger. I dag er virksomheden en betydende leverandør på det internationale marked inden for kassefyldning, med speciale i bageribranchen. SR Pack har opnået en stor 'know how', og kan tilbyde komplette løsninger inden for kassefyldning med tilhørende udstyr som f.eks. båndsystem, tjekvejer, røntgen udstyr, samt vision systemer. Ligeledes er kasse og kartonhåndtering en del af virksomhedens løsninger i dag.

SR Pack A/S beskæftiger 45 dygtige og veluddannede medarbejdere på fabrikken i Løsning. Heriblandt Mechanical Design Engineer Gøsta Mathisen. Gøsta tegner og konstruerer maskinerne, som sælges til lande verden over.
- Maskinernes opgave er at vende produkterne. Det er primært det vores maskiner gør – vender og drejer brød pakkerne, således de placeres korrekt i kasserne, som de skal transporteres i. Jeg har nogle ideer og grundprincipper, som altid er mit udgangspunkt. Og så er det ellers bare at klø på, og få færdiggjort maskinerne ud fra kundens ønsker siger Gøsta Mathiesen.


SmartInvent skaber tryghed

Hos SR Pack A/S var humøret højt da teamet første gang blev præsteneret for SmartInvent og hvordan det hele hænger sammen med Relese, Workin Progress, generering af DXF'er. Samt hvordan det fungerer med Released – at den automatisk generere PDF og DXF'er.
- Jeg kunne bare se, at når filerne var låst, så var det hele bare i orden. Og lige præcis det, synes jeg at der var- og er en super gevinst at få med sig. Specielt når vi arbejder med så store konstruktioner som vi gør. Vi kopier meget fra tidligere maskiner, og tilretter konstruktionen til den givet ordre, som vi er i gang med. Det er ikke altid at vi kopier, og tilretter i det hele. Derfor er der jo heller ikke nogen grund til at lave IDW'er af alt. Vi kopier blot det vi skal bruge, og kan så se at det er Released. Det betyder at DEN tegning behøver jeg ikke at gennemgå. Fordi jeg VED at den er i orden. Det giver tryghed, og det sparer os for en masse tid. Udtaler Gøsta Mathiesen.


Nye rutiner

Førhen var det op med 100 tegninger som Gøsta og kollegaerne kopierede, og som alle skulle gennemgås for at se om der var forekommet nogle uventede ændringer. Selvom de blot havde ændret i en brøkdel af de 100 tegninger, skulle de gennemgås for fejl. 

- Nu har vi muligheden for at kopiere maskinen, og blot ændre i de tegninger som vi har behov. Vi skal ikke gennemgå alle tegninger fra den kopierede maskine. De filer vi ikke har åbnet og redigeret i er der hængelås på. Det betyder at vi bare ved at filerne er i orden. Dermed ved vi også at de PDF- og DXF'er, som vi sender ud til vores underleverandør altid er up-to-date, så længe de er Released og har hængelåssymbolet på. Udtaler Gøsta Mathiesen.


Gevinsterne 

​Ifølge Gøsta Mathisen er der flere forskellige gevinster ved SmartInvent. Spildtiden- og de menneskelige fejl der opstår ved manuelle handlinger undgås i dag hos SR Pack A/S. Grundet de automatiserede procedurer og rutiner, som virksomhedens SmartInvent løsning indeholder. Det medfører et bedre workflow for konstruktørerne. En gevinst som kan mærkes i salgsafdelingen- og rundt i resten af virksomheden.

Gøsta sætter specielt pris på, at alt kører ude på serveren. Det betyder at Gøsta og kollegaernes computere ikke bliver overbelastede. Det blev de førhen, når der skulle generes filer.

Tidligere var det på min pc alt arbejdet foregik. Så kunne jeg bare sidde og kukkelure. Det er heldigvis ovre nu. Nu er det sat op til at køre ude på serveren. Og så tygger serveren sig bare igennem arbejdet, frem for på min pc. Det er jeg stor fan af. Det betyder at vi ikke bliver belastet af at den skal stå og genere filer.

Udtaler en tilfreds Gøsta Mathiesen.

SmartInvent er for alle  

Ifølge Gøsta er SmartInvent et koncept alle kan få glæde af. Et koncept der kan tilpasse en hver virksomheds ønsker og behov. 
- Jeg kan stadigvæk huske Invent's første præsentation af SmartInvent. Vi var solgte. Vi skulle bare være med på det nyeste af det nyeste. Vi kunne se den stor gevinst i det. Det kunne vi virkelig. Både i form af arbejdsglæde, besparelse af arbejdstimer, som giver frihed til andre projekter. Men vigtigst af alt trygheden i at det bare fungere. Udtaler Gøsta Mathiesen.

Det gode ved Invent er, at deres løsninger tager udgangspunkt i Autodesks's egne produkter Inventor og Vault. Invent laver en overbygning på dette, og udnytter derfor programmernes fulde potentiale.

Udtaler en glad og tilfreds Gøsta Mathiesen. 


Næste step for SR Pack A/S er implementering af Inventor Factory i salgs afdelingen, samt fokus på iLogic i konstruktionsafdelingen. 


Tips og tricks | Inventor Keyboard Shortcuts
Nydesignet Factory kursus

Kunde Cases

16 marts 2020
Michael Sørensen fra LINDBERG A/S har været forbi Invent og hente InventorBogen og en USB med opgavefiler og andre relevante ting, til alle medarbejdere i hans team. På den måde kan de udnytte tiden mens de er sendt på hjemmeko...
09 marts 2020
​Hos Sodemann Industrifjedre A/S finder du et af Europas største lagre af standardfjedre. Med omkring 20 mio. fjedre på lager er Sodemann Industrifjedre A/S hver dag klar til at levere højkvalitets fjedre til hele ve...
24 februar 2020
Gør som MAKEEN Energy og udnyt potentialet i Produktpakkerne fra Autodesk og Autodesk Vault Se video herunder, og hør hvordan de hos MAKEEN Energy binder virksomhedens konstruktions afdelinger sammen med ERP-systemet, o...
22 oktober 2019
​- fortæller Gøsta Mathisen, om første gang SR Pack A/S blev præsenteret for SmartInvent. Gøsta og hans kollegaer så med det samme de fordele konceptet rummer, og var solgt ved første præsentation.  ​På billedet ovenover...
05 marts 2019
Hidrostal fremmer den visuelle markedsføring med VRHidrostal ville i efteråret 2018 i gang med, at forbedre præsentationen af virksomhedens komplette pumpeløsninger, som bla. omfatter pumpestationer til spildevandsektoren. Hidrostal kontaktede Invent...
19 december 2018
Coloplast lukker i Thisted og afskediger 167 medarbejderSådan lød overskriften i medierne tilbage i 2017. I den forbindelse blev der afsat en sum til at hjælpe de ansatte, som blev ramt af fyringsrunden videre, enten til uddannelse eller opstart af e...
17 december 2018
’Vi bliver ikke væk i mængden hos Invent. Vi er IKKE en dråbe i havet, og vi bliver IKKE nedprioriteret trods vores virksomheds størrelse. Hos Invent bliver alle kunder set, og alle er ligeværdige. Det gør Invent til noget særligt’ I Vonge i Midtjyl...
29 oktober 2018
SmartInvent sikre kundetilpasset løsning hos FSI power-tecI Ølholm nær Tørring ligger FSI power-tech, som er Danmarks eneste og Europas største producent af stubfræsere. Virksomheden har en solid erfaring med konstruktion, design og produktion af mas...
17 september 2018
Ellegaard Components A/S har fået øjnene op for de mange muligheder i Inventor Virksomheden beskæftiger sig med at producere transportbånd, tromlemontorer og ruller ét og samme sted til maskinbyggere. De leverer skræddersyede tromlemontorer og specia...
17 februar 2015
Andritz bruger mange interne og eksterne maskiner ved design af fabrikslayouts i Inventor. For at optimere plant design fasen, har Andritz valgt at investere i simple intelligente parter hvor geometrien kan konfigureres i fuld overensstemmelse med de...

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.