Vi var bare solgt

- fortæller Gøsta Mathisen, om første gang SR Pack A/S blev præsenteret for SmartInvent. Gøsta og hans kollegaer så med det samme de fordele konceptet rummer, og var solgt ved første præsentation. 

På billedet ovenover ses Gøsta Mathisen. 

SR Pack A/S startede tilbage i 1978 med projektering og fremstilling af 'End of Line' pakkeløsninger. I dag er virksomheden en betydende leverandør på det internationale marked inden for kassefyldning, med speciale i bageribranchen. SR Pack har opnået en stor 'know how', og kan tilbyde komplette løsninger inden for kassefyldning med tilhørende udstyr som f.eks. båndsystem, tjekvejer, røntgen udstyr, samt vision systemer. Ligeledes er kasse og kartonhåndtering en del af virksomhedens løsninger i dag.

SR Pack A/S beskæftiger 45 dygtige og veluddannede medarbejdere på fabrikken i Løsning. Heriblandt Mechanical Design Engineer Gøsta Mathisen. Gøsta tegner og konstruerer maskinerne, som sælges til lande verden over.
- Maskinernes opgave er at vende produkterne. Det er primært det vores maskiner gør – vender og drejer brød pakkerne, således de placeres korrekt i kasserne, som de skal transporteres i. Jeg har nogle ideer og grundprincipper, som altid er mit udgangspunkt. Og så er det ellers bare at klø på, og få færdiggjort maskinerne ud fra kundens ønsker siger Gøsta Mathiesen.


SmartInvent skaber tryghed

Hos SR Pack A/S var humøret højt da teamet første gang blev præsteneret for SmartInvent og hvordan det hele hænger sammen med Relese, Workin Progress, generering af DXF'er. Samt hvordan det fungerer med Released – at den automatisk generere PDF og DXF'er.
- Jeg kunne bare se, at når filerne var låst, så var det hele bare i orden. Og lige præcis det, synes jeg at der var- og er en super gevinst at få med sig. Specielt når vi arbejder med så store konstruktioner som vi gør. Vi kopier meget fra tidligere maskiner, og tilretter konstruktionen til den givet ordre, som vi er i gang med. Det er ikke altid at vi kopier, og tilretter i det hele. Derfor er der jo heller ikke nogen grund til at lave IDW'er af alt. Vi kopier blot det vi skal bruge, og kan så se at det er Released. Det betyder at DEN tegning behøver jeg ikke at gennemgå. Fordi jeg VED at den er i orden. Det giver tryghed, og det sparer os for en masse tid. Udtaler Gøsta Mathiesen.


Nye rutiner

Førhen var det op med 100 tegninger som Gøsta og kollegaerne kopierede, og som alle skulle gennemgås for at se om der var forekommet nogle uventede ændringer. Selvom de blot havde ændret i en brøkdel af de 100 tegninger, skulle de gennemgås for fejl. 

- Nu har vi muligheden for at kopiere maskinen, og blot ændre i de tegninger som vi har behov. Vi skal ikke gennemgå alle tegninger fra den kopierede maskine. De filer vi ikke har åbnet og redigeret i er der hængelås på. Det betyder at vi bare ved at filerne er i orden. Dermed ved vi også at de PDF- og DXF'er, som vi sender ud til vores underleverandør altid er up-to-date, så længe de er Released og har hængelåssymbolet på. Udtaler Gøsta Mathiesen.


Gevinsterne 

Ifølge Gøsta Mathisen er der flere forskellige gevinster ved SmartInvent. Spildtiden- og de menneskelige fejl der opstår ved manuelle handlinger undgås i dag hos SR Pack A/S. Grundet de automatiserede procedurer og rutiner, som virksomhedens SmartInvent løsning indeholder. Det medfører et bedre workflow for konstruktørerne. En gevinst som kan mærkes i salgsafdelingen- og rundt i resten af virksomheden.

Gøsta sætter specielt pris på, at alt kører ude på serveren. Det betyder at Gøsta og kollegaernes computere ikke bliver overbelastede. Det blev de førhen, når der skulle generes filer.

Tidligere var det på min pc alt arbejdet foregik. Så kunne jeg bare sidde og kukkelure. Det er heldigvis ovre nu. Nu er det sat op til at køre ude på serveren. Og så tygger serveren sig bare igennem arbejdet, frem for på min pc. Det er jeg stor fan af. Det betyder at vi ikke bliver belastet af at den skal stå og genere filer.

Udtaler en tilfreds Gøsta Mathiesen.

SmartInvent er for alle  

Ifølge Gøsta er SmartInvent et koncept alle kan få glæde af. Et koncept der kan tilpasse en hver virksomheds ønsker og behov. 
- Jeg kan stadigvæk huske Invent's første præsentation af SmartInvent. Vi var solgte. Vi skulle bare være med på det nyeste af det nyeste. Vi kunne se den stor gevinst i det. Det kunne vi virkelig. Både i form af arbejdsglæde, besparelse af arbejdstimer, som giver frihed til andre projekter. Men vigtigst af alt trygheden i at det bare fungere. Udtaler Gøsta Mathiesen.

Det gode ved Invent er, at deres løsninger tager udgangspunkt i Autodesks's egne produkter Inventor og Vault. Invent laver en overbygning på dette, og udnytter derfor programmernes fulde potentiale.

Udtaler en glad og tilfreds Gøsta Mathiesen. 


Næste step for SR Pack A/S er implementering af Inventor Factory i salgs afdelingen, samt fokus på iLogic i konstruktionsafdelingen. 


Autodesk Inventor Keyboard Shortcuts
Nydesignet Factory kursus

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.