Vil I klædes godt på til fremtidens udfordringer?

Gør som MAKEEN Energy og udnyt potentialet i Produktpakkerne fra Autodesk Inventor og Autodesk Vault 

Se video herunder, og hør hvordan de hos MAKEEN Energy binder virksomhedens konstruktions afdelinger sammen med ERP-systemet, og på den måde opnår en simpel adgang til deres data.

Vault er medvirkende til en god og stram styring af alt data. Hvilket er en stor fordel for en global virksomhed. Hos MAKEEN Energy arbejder de i alt 1000 medarbejder fordelt i Danmark, Frankrig, Indien og Srilanka.

Tryk på play knappen og bliv inspireret 

Bliv klogere på hvordan MAKEEN Energy udnytter potentialet i Produktpakkerne fra Autodesk og Autodesk Vault ved at trykke på play knappen herunder.
Det er Technical Drector Bent Lindtrup og Design Engineer Lasse Lund Jensen der sætter ord på hverdagen med Autodesk Software, med Invent på sidelinjen som CAD-leverandør.

Skal I også klædes godt på til fremtiden?  

Kontakt Lars Jensen på Direkte tlf. +45 2047 2263 hvis I ønsker en uforpligtende dialog om jeres muligheder. 

Autodesk Vault | Vil du med bag om Copy Design?
Autodesk Vault | Copy Design - 2 drawings

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.