Virtual reality hos Hidrostal

Hidrostal coverbillede til kundecase på hjemmesiden NY

Hidrostal fremmer den visuelle markedsføring med VR
Hidrostal ville i efteråret 2018 i gang med, at forbedre præsentationen af virksomhedens komplette pumpeløsninger, som bla. omfatter pumpestationer til spildevandsektoren. Hidrostal kontaktede Invent med det formål at implementere VR.

VR står for Virtual Reality. Det består oftest af en VR brille, som man tager på, så træder du ind i en virtuel verden. Der kan være både lyde og dufte, som skaber en mere virkelighedstro oplevelse. 3D effekten og dybden skabes ved, at skærmen i VR-brillen viser den virtuelle verden fra forskellige vinkler.

Det stiller os stærkereVirtual reality hos Hidrostal | Invent
”Hvad skal vi gøre for at være helt fremme i skoene? Og hvordan kan vi bedst, præsentere vores løsninger over for kunderne?” Var oplægget fra projekttekniker Kim Faarup.

”Udfordringen er at præsentere vores produkter og løsninger, på en alternativ måde, i forhold til 3D-tegninger. Vi ønsker at give vores kunder og samarbejdspartnere en klar fornemmelse af det, som de opnår sammen med Hidrostal. Da vi arbejder med store komplicerede projekter, giver vi kunderne og samarbejdspartnere en mulighed for, at få et indtryk af det endelige resultat, før projektets opstart. Det giver vi dem nu, hvor VR er blevet en del af den ”pakke”, som vi tilbyder vores kunder og samarbejdspartnere. Vi gør vores 3D – tegninger virkelige.” Udtaler Kim Faarup.

I dag præsenterer Hidrostal projektoplæg med VR. Kunden får VR-brillen på, og et sæt controller i hænderne, hvorpå kunden eller samarbejdspartner oplever det virtuelle projekt. Alt imens de bevæger sig rundt, i det endnu ikke opførte byggeri. Hidrostal står nu stærkt, som en af de første, der tilbyder VR inden for spildevandsektoren.

Virtual reality hos Hidrostal | Invent

På billedet onvenover ser du Kim Faarup, som er igang med at fremvise den visuelle præsentation. 

Vi når ud til et bredere publikum

”Vi får mange tekniske spørgsmål, fra vores kunder og samarbejdspartnere, som en traditionel tegning ikke kan besvare. Spørgsmålene får kunderne lettere besvaret med VR udstyret. Det kræver et trænet øje at læse og forstå en teknisk tegning. Med VR når vi ud til en bredere kundegruppe”, udtaler direktør Jeppe Holm.


Nu begynder det sjove

Hidrostal er glade og tilfredse med implementeringen af VR i virksomheden. Det giver medarbejderne og kunderne nogle gode oplevelser, som skaber positiv omtale.

”Jeg kan anbefale andre at tage kontakte Invent, og få implementeret VR. Det har virkelig været en spændende oplevelse. Invent har været gode til at opsætte den virtuelle verden, og komme med konstruktive ideer. Man bliver kreativ og får mange nye ideer, når man først går i gang. Det sætter gang i flere ting, og åbner nye døre. Her har Invent været en god støtte. Det er en spændende tid, vi går i møde. Nu begynder det sjove; at fremvise vores projekter med VR udstyret. Det er allerede en succes, så vi er spændte på, hvad resten af året byder på af gode oplevelser.” Udtaler en tilfreds Kim Faarup.

VR hos Hidrostal | Projekttekniker Kim Faarup | Invent


Er du nysgerrig på VR, og hvordan det kan implementeres i din virksomhed?

Kontakt Nicolaj og få en uforpligtende VR snak.

Vil du vide mere om VR?
Så skal du læse med lige her.

Invent og Symetri indgår unikt partnerskab
Autodesk Inventor | Frame Generator | Reuse

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.