Vores virtuelle kurser er kommet godt fra start

En hilsen fra en glad kursusdeltager 

Vi har fået en skøn tilbagemelding fra Jan Bisgaard, som deltog på vores virtuel Inventor Grundprincipper kursus i uge 16. 

Hej Invent 

Tak for 3 dages fantastisk online kursus.
Jeg har ikke prøvet online kursus før. Jeg må sige at den visuelle kursusversion var overraskende god, og gav et godt overblik lige fra start.

God introduktion, hvilket gav god mening for dagenes forløb. Ved problemløsning var kursusleder Bonny inde over på et splitsekund, og vise hvad fejl man har siddet med, og finder frem til en løsning på problemet. Hvilket funger fantastisk, og giver godt overblik. Jeg må sige jeg er blevet godt klædt på for at kunne arbejde på egen hånd.

Da jeg er bosat på Bornholm, har jeg sparet en del rejseomkostninger og rejsetid. Hvilket gav mig mulighed for efterfølgende at kunne sidde og arbejde med dagens problematik i vante omgivelser.

Det der mangler, er den sociale kontakt hvor man har mulighed for at gemmen gå dagens kursus i et afslappet forum.

Jeg må sige at jeg har fået langt mere ud af kursuset end jeg havde håbet på. Og jeg må her sige tak for et fantastisk kursus, og en underviser der har ro og overblik over forløbet.

Med venlig hilsen
Jan Bisgaard 


På billedet ses Bonny, som underviser på vores Inventor Grundprincipper kursus.
Få et samlet overblik over Inventor 2021 nyhederne
Inventor 2021 byder på mange gode nyheder

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.