Autodesk Kurser | Inventor | Revit | Vault | BIM | Autodesk Kursus Center | Invent A/S

Når det handler om viden og læring omkring Inventor og Revit, er Invent det oplagte sted at henvende sig. Invent er autoriseret som Autodesk Authorised Trainingscenter, hvilket betyder, at vi er godkendt til at undervise i Autodesk programmerne.

Lars Jensen, der er forfatter til bogen InventorBogen er nemlig også ophavsmanden til firmaet Invent, hvor han selv er kursusleder i vores Autodesk Authorised Training Center. Lars leverer yderst kompetent og udfordrende undervisning, som flytter alle kursister til et højere niveau. Desuden underviser også Nicolaj, som er en dreven Inventor ekspert. Jonas er Invents Revit ekspert, og underviser på husets Revit kurser sammen med Nikolaj. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have, så får du på vores kurser altid et kyndigt svar.

Virtuelle kurser
Inden kursusstart bliver du kontakt af os, således vi sikre at dig og din pc er klar til virtuel undervisning. Skal du deltage på et kursus med fysisk undervisningsmateriale sendes det til dig inden kursus start.

På kursusdagene skal du sidde klar ved din pc, og modtage undervisning på samme vilkår som hvis du var fysisk til stede i vores kursuslokale. Der er stadig mulighed for at stille spørgsmål og være i dialog med underviseren da vi laver små hold.

Vi bruger Teams til kommunikation, og TeamViewer til skærmdeling. Hertil anbefaler vi gode høretelefoner som du kan holde til at anvende i lang tid, og en god og stabil internetforbindelse.

Professionelt og behageligt
En dygtig og engageret underviser er det bedste kriterium for at opnå et godt kursusforløb. Vi lægger derfor stor vægt på, at vores undervisere har et højt fagligt niveau, en stor og bred teknisk funderet viden og at de samtidig formår at videreformidle denne viden til vores kursister på en letforståelig og kompetent måde.

For at sikre en behagelig og afslappet start, serverer vi hver dag kaffe, te og frisk morgenbrød, inden kurset begynder. Til frokost serveres en let varm ret, friskbagt brød med pålæg og salat. Om eftermiddagen byder vi på en kop kaffe, lidt sødt og frugt, inden vi tager fat på det sidste. Når det faglige er i orden, mener vi også, det er tilladt at have det lidt hyggeligt. 

Mange kurser at vælge imellem
Vi har et bredt og varieret udvalg af kurser, der dækker ethvert behov, uanset om man er nystartet eller superdreven bruger. Alle vore kurser afholdes i en åben form og indholdet tilpasses deltagernes niveau, så alle kan følge med. Da vores kursushold er små, er der også plads til at variere kurserne, så eventuelle kursister, der lærer hurtigere end andre, kan få flere og mere udfordrende opgaver at løse, mens de øvrige arbejder med mere basale udfordringer.

Firmakursus 
Vi tilbyder også at skræddersy firmakurser, hvis jeres virksomhed har et kerneområde, I gerne vil være helt skarpe på. Dette kan foregå hos jer, hvis I har lokalerne til dette, eller hos Invent i Galten.

Engagement og aktivitet sikrer det bedste resultat
Et kursus hos os er ikke kun envejskommunikation og vi forventer derfor, at deltagerne er engagerede og deltager aktivt på kurset, da det sikrer det bedste resultat for alle parter. 

Find praktiske informationer om vores kurser lige her. 

Hvorfor vælge Invent?

Har du brug for hjælp?

Tag telefonen og ring til mig på tlf. 9215 2200, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg vil med stor glæde hjælpe dig med at finde det rettet kursus, så du kan opnå lige præcis de kompetencer, som du mangler i din værktøjskasse.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 
Dorte Schmidt Kjeldgaard

 

Dorte Schmidt Kjeldgaard | Kursus ansvarlig Invent A/S | Autodesk Kursus Center | Inventor | Revit
Autodesk Kurser | Inventor | Revit | Invent A/S