På kursus hos Invent

Autodesk Inventor kursus hos Invent
Når det handler om viden og læring omkring Inventor, er Invent det oplagte sted at henvende sig. Invent er autoriseret som Autodesk Authorised Trainingscenter, hvilket betyder, at vi er godkendt til at undervise i Autodesk og tilhørende programmer.

Lars Jensen, der er forfatter til bogen InventorBogen er nemlig også ophavsmanden til firmaet Invent, hvor han selv er kursusleder i vores Autodesk Authorised Training Center. Lars leverer yderst kompetent og udfordrende undervisning, som flytter alle kursister til et højere niveau. Desuden underviser også Nicolaj, som er en dreven Inventor ekspert. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have, så får du på vores kurser altid et kyndigt svar.

Professionelt og behageligt
En dygtig og engageret underviser er det bedste kriterium for at opnå et godt kursusforløb. Vi lægger derfor stor vægt på, at vores undervisere har et højt fagligt niveau, en stor og bred teknisk funderet viden og at de samtidig formår at videreformidle denne viden til vores kursister på en letforståelig og kompetent måde.

For at sikre en behagelig og afslappet start, serverer vi hver dag kaffe, te og frisk morgenbrød, inden kurset begynder. Til frokost serveres en let varm ret, friskbagt brød med pålæg, salat og ostebord. Om eftermiddagen byder vi på en kop kaffe og en lækker kage, inden vi tager fat på det sidste. Når det faglige er i orden, mener vi også, det er tilladt at have det lidt hyggeligt. 

Mange kurser at vælge imellem

Vi har et bredt og varieret udvalg af kurser, der dækker ethvert behov, uanset om man er nystartet eller superdreven Inventor bruger. Alle vore kurser afholdes i en åben form og indholdet tilpasses deltagernes niveau, så alle kan følge med. Da vores kursushold er små, er der også plads til at variere kurserne, så eventuelle kursister, der lærer hurtigere end andre, kan få flere og mere udfordrende opgaver at løse, mens de øvrige arbejder med mere basale udfordringer.

Specialkurser
Vi tilbyder også at skræddersy specialkurser, hvis jeres virksomhed har et kerneområde, I gerne vil være helt skarpe på. Dette kan foregå hos jer, hvis I har lokalerne til dette, eller hos Invent i Århus. 

Engagement og aktivitet sikrer det bedste resultat
Et kursus hos os er ikke kun envejskommunikation og vi forventer derfor, at deltagerne er engagerede og deltager aktivt på kurset, da det sikrer det bedste resultat for alle parter.

 

Praktisk info

Mødetidspunkt
Mødetid kl. 8.45 til en kop kaffe/te og morgenbrød.
Selve undervisningen starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00, med mindre andet aftales mellem instruktør og kursister. 

Pauser

Der vil normalt være formiddagspause fra kl. 10.00-10.15, frokost pause fra kl. 12.00-12.30 og eftermiddagspause fra kl.14.15-14.30. I pauserne er der mulighed for at få kaffe, te eller vand. 

Forplejning

I frokostpausen serveres en sund og varieret frokostanretning. 

Rygning

Der er rygeforbud i selve bygningen, så vi henviser til rygning udenfor, hvor der er opstillet askebægre. Det ses gerne, at rygningen begrænses til de indlagte pauser for at minimere antallet af afbrydelser undervejs. 

Fravær
Kursisten bedes give besked om fravær eller forsinkelse til Invent inden kl. 8.00 på kursusdagen. 

Kursusmaterialer
Kursisten vil modtage kursusmaterialer, der frit kan beholdes. Hver kursist vil desuden få udleveret notatpapir og kuglepen. 

Adgang til arbejdsstationer

Vi stiller computer til rådighed under kurset. 

Kursusbevis
Efter endt kursus får hver deltager tilsendt et officielt kursusbevis via mail. 

Support
Der er 30 dages fri support efter hvert kursus i relation til det underviste materiale, så er vi sikre på at I kommer bedst mulig i gang med jeres nye teknikker og værktøjer. 

Telefon og Internet

Der er adgang til både telefon og Internet. 

Mobiltelefon

Mobiltelefoner skal være slukkede i undervisningstiden. Der henvises til de indlagte pauser. 

Betalingsbetingelser og framelding
Senest 7 dage før kurset afholdes, skal kursusbeløbet være betalt. Kursustilmelding er bindende. Ved afbud inden 4 arbejdsdage fra kursusstart refunderes 50 % af beløbet. Ved senere afbud refunderes kursusprisen ikke, dog har kursisten mulighed for at deltage på et tilsvarende kursus til en reduceret pris.

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.

Support

Åbningstider Mandag - Torsdag 8 - 16, Fredag 8-14