Autodesk Nastran In-CAD

 

Autodesk Nastran In-CAD kursus hos InventMålgruppe
Kurset er målrettet til designere, analytikere og ingeniører, som har en professionel forståelse/kendskab til Finite Element Analysis (FEA) og kan fortolke  resultater.

Læs mere ...

Autodesk Inventor WrapUp

Autodesk Inventor kursus WrapUpDefinitionen på det engelske ord ”wrap up” er opsummering, og dermed er Inventor Wrapup kurset en opsummering af Inventor programmet, så du får øjnene op for de mange muligheder Inventor faktisk har. På 4 dage gennemgås 6 dages stof, Inventor grundprincipper og Inventor videregående.

Læs mere ...

Online kurser

Kniber det med tiden?

Autodesk Inventor Online kursusplatform

”Vi har for travlt, men vi vil virkelig gerne”
Den sætning har vi hørt utallige gange, når det gælder kurser.

Men bare rolig, vores nye online kursusplatform er løsningen på det. På den måde kan du gennemgå InventorBogen, i dit tempo, når du har tid.

Læs mere ...

Autodesk Inventor supermodeller (Skeletkonstruktion)

Autodesk Inventor kursus skeletkonstruktion / skelet modellering / skelet konstruktionSupermodellen er kendetegnet ved, at den passer perfekt. Det kommer dine konstruktioner også til efter at du har gennemgået kurset.
På kurset Supermodeller lærer du at arbejde geometrisk og parametrisk intelligent med dine konstruktioner. Der er fokus på, at tingene skal kunne ændres og passe 100% sammen.

Læs mere ...

Autodesk Inventor Grundprincipper

Autodesk Inventor kursus Grundprincipper Efter en grundlæggende introduktion til Autodesk Inventor, vil kursisten få viden om blandt andet konstruktion af emner, parametri, arbejdsplaner og samlings-konstruktioner i Autodesk Inventor.

Læs mere ...

Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic)

Ønsker du, at kunne bruge jeres eksisterende konstruktioner igen og igen? Genbruger du enkelt emner og/eller samlinger? Vil du gerne kunne definere alle de konfigurationer, som I kan producere?

Autodesk Inventor produktkonfiguration kursus hos Invent

Læs mere ...

Autodesk Inventor Factory Design

Målgruppe
Kurset er målrettet til Inventor Factory Design brugere. Der undervises i de værktøjer, der er tilgængelige i Factory Design.

Autodesk Inventor Factory Design kursus hos Invent

Læs mere ...

CAD administrator

Kurset omhandler CAD administration og vedligeholdelse af Inventor og Vault
Har du behov for at komme lidt om bag ved Inventor er dette et godt kursus. Her er opsætning og CAD vedligeholdelse i fokus.

CAD Administrator kursus hos Invent

Læs mere ...

Autodesk Inventor Videregående

Autodesk Inventor kursus videregåendeInventor videregående er det næste naturlige step for dig, som har været på det grundlæggende kursus. På kurset præsenteres du for nye muligheder og værktøjer, som du vil komme til at benytte dig af i fremtiden, for at opbygge sunde modeller samt teste på modellerne.

Læs mere ...

Autodesk Inventor Styrkeberegning og dynamisk simulering

En del af ”Digital Prototyping” konceptet, hvor der bygges digitale prototyper i stedet for fysiske prototyper, kan også indbefatte styrkeberegning og simulering. Dermed valideres ikke blot 3D modellens opbygning, men også dens styrke og bevægelse. Skal konstruktionen valideres med henblik på styrke og simulering, så skal Inventor Professional anvendes, og dette kursus vil klæde brugeren godt på til at udføre disse opgaver.

Autodesk Inventor styrkeberegning og dynamisk simulering kursus hos Invent

Læs mere ...
Side 1 ud af 2

Kontakt Anni

Anni Højreside

Har du spørgsmål til vores kurser så ring eller skriv til mig.

Anni Nissen

 

Support

Åbningstider Mandag - Torsdag 8 - 16, Fredag 8-14