fjernsupport

Autodesk Inventor Grundprincipper

Grundprincipper nyEfter en grundlæggende introduktion til Autodesk Inventor, vil kursisten få viden om blandt andet konstruktion af emner, parametri, arbejdsplaner og samlingskonstruktioner i Autodesk Inventor.

Læs mere ...

Autodesk Inventor produktkonfiguration (iLogic)

medium IIØnsker du, at kunne bruge jeres eksisterende konstruktioner igen og igen? Genbruger du enkelt emner og/eller samlinger? Vil du gerne kunne definere alle de konfigurationer, som I kan producere?

Læs mere ...

Autodesk Inventor Factory Design

 Målgruppe418537

Kurset er målrettet til Inventor Factory Design brugere. Der undervises i de værktøjer, der er tilgængelige i Factory Design.

Læs mere ...

CAD administrator

CAD IIKurset omhandler CAD administration og vedligeholdelse af Inventor og Vault.

Har du behov for at komme lidt om bag ved Inventor er dette et godt kursus. Her er opsætning og CAD vedligeholdelse i fokus.

Læs mere ...

Autodesk Inventor videregående

Tryb-ekspres Autodesk-Inventor-2015 sInventor videregående er det næste naturlige step for dig, som har været på det grundlæggende kursus. På kurset præsenteres du for nye muligheder og værktøjer, som du vil komme til at benytte dig af i fremtiden, for at opbygge sunde modeller samt teste på modellerne.

Læs mere ...

Autodesk Inventor Styrkeberegning og dynamisk simulering

Dynamisk simulering II nyEn del af ”Digital Prototyping” konceptet, hvor der bygges digitale prototyper i stedet for fysiske prototyper, kan også indbefatte styrkeberegning og simulering. Dermed valideres ikke blot 3D modellens opbygning, men også dens styrke og bevægelse. Skal konstruktionen valideres med henblik på styrke og simulering, så skal Inventor Professional anvendes, og dette kursus vil klæde brugeren godt på til at udføre disse opgaver.

Læs mere ...

Autodesk Inventor WrapUp

autodesk-inventor-2015-b-1024x620 IIDefinitionen på det engelske ord ”wrap up” er opsummering, og dermed er Inventor Wrapup kurset en opsummering af Inventor programmet, så du får øjnene op for de mange muligheder Inventor faktisk har. På 4 dage gennemgås 6 dages stof, Inventor grundprincipper og Inventor videregående.

Læs mere ...

Autodesk Inventor Tube and Pipe

RørføringI rigtig mange konstruktioner vil der i en eller anden udstrækning være rør-eller slangeføring involveret. Ofte er der fokus på at få optalt komponenter (BOM) og få rapporteret længde på rør eller slanger.Uanset om man vælger at arbejde med eller uden Tube and Pipe modulet viser kurset vejen.

Læs mere ...

Autodesk Inventor supermodeller (Skeletkonstruktion)

39127 IISupermodellen er kendetegnet ved, at den passer perfekt. Det kommer dine konstruktioner også til efter at du har gennemgået kurset.
På kurset Supermodeller lærer du at arbejde geometrisk og parametrisk intelligent med dine konstruktioner. Der er fokus på, at tingene skal kunne ændres og passe 100% sammen.

Læs mere ...

Autodesk Inventor Vault

data-management-large-1152x648 IIEt af de parametre, som giver en virksomhed mulighed for at gennemføre hurtige, fejlfrie og gennemarbejdede konstruktionsforløb, er bl.a. at allerede eksisterende data kan findes og genbruges. Det er også vigtigt, at alle i hele organisationen har adgang til projekt data, kan arbejde sideløbende og at der ikke sker misforståelser, eller at der gemmes oveni data, som bør beskyttes. Ved at overføre CAD data, og også gerne andre data, til Vault vil virksomheden kort sagt få en mere effektiv produktudviklingscyklus.

Læs mere ...
Side 1 ud af 2

Kontakt Anni

Anni Højreside

Har du spørgsmål til vores kurser så ring eller skriv til mig.

Anni Nissen

 

Support

Åbningstider Mandag - Torsdag 8 - 16, Fredag 8-14