Autodesk Nastran In-CAD

 

Autodesk Nastran In-CAD kursus hos Invent Målgruppe
Kurset er målrettet til designere, analytikere og ingeniører, som har en professionel forståelse/kendskab til Finite Element Analysis (FEA) og kan fortolke  resultater.

Læs mere …

Autodesk Inventor Factory Design

Målgruppe
Kurset er målrettet til Inventor Factory Design brugere. Der undervises i de værktøjer, der er tilgængelige i Factory Design.

Autodesk Inventor Factory Design kursus hos Invent

Læs mere …

Online kurser

Kniber det med tiden?

Autodesk Inventor Online kursusplatform

”Vi har for travlt, men vi vil virkelig gerne”
Den sætning har vi hørt utallige gange, når det gælder kurser.

Men bare rolig, vores nye online kursusplatform er løsningen på det. På den måde kan du gennemgå InventorBogen, i dit tempo, når du har tid.

Læs mere …

Design dit eget kursus

Design sit eget Autodesk Inventor kursus hos Invent Vores specialkurser afholdes ofte som en kombination af et traditionelt kursus sammenkoblet med en workshop direkte relateret til jeres specifikke problemstillinger. Invent’s kurser er sammensat af moduler, som I let kan vælge fra og dermed selv sammensætte netop det kursus, I har behov for.

Læs mere …

Autodesk Inventor Videregående

Autodesk Inventor kursus videregående

Inventor videregående er det næste naturlige step for dig, som har været på det grundlæggende kursus. På kurset præsenteres du for nye muligheder og værktøjer, som du vil komme til at benytte dig af i fremtiden, for at opbygge sunde modeller samt teste på modellerne.

 

Læs mere …

Autodesk Inventor Grundprincipper

Autodesk Inventor kursus Grundprincipper

Efter en grundlæggende introduktion til Autodesk Inventor, vil kursisten få viden om blandt andet konstruktion af emner, parametri, arbejdsplaner og samlings-konstruktioner i Autodesk Inventor.

 

Læs mere …

Autodesk Inventor WrapUp

Autodesk Inventor WrapUp kursus hos Invent Definitionen på det engelske ord ”wrap up” er opsummering, og dermed er Inventor Wrapup kurset en opsummering af Inventor programmet, så du får øjnene op for de mange muligheder Inventor faktisk har. På 4 dage gennemgås 6 dages stof, Inventor grundprincipper og Inventor videregående.

Læs mere …

Autodesk Inventor Dokumentation

Autodesk Inventor Dokumentation kursus hos InventEr du ved at være godt træt af, at I opretter jeres stykklister forskelligt? Mangler der data? Sidder du manuelt og retter i jeres stykliste(r), for at få oplyst den nødvendige information til jeres tegning?

Læs mere …

Autodesk Inventor supermodeller (Skeletkonstruktion)

Autodesk Inventor supermodeller (Skeletkonstruktion) hos InventSupermodellen er kendetegnet ved, at den passer perfekt. Det kommer dine konstruktioner også til efter at du har gennemgået kurset.
På kurset Supermodeller lærer du at arbejde geometrisk og parametrisk intelligent med dine konstruktioner. Der er fokus på, at tingene skal kunne ændres og passe 100% sammen.

Læs mere …
Side 1 ud af 2

Support

Åbningstider Mandag - Torsdag 8 - 16, Fredag 8-14