fjernsupport

Autodesk Inventor Grundprincipper

Grundprincipper nyEfter en grundlæggende introduktion til Autodesk Inventor, vil kursisten få viden om blandt andet konstruktion af emner, parametri, arbejdsplaner og samlingskonstruktioner i Autodesk Inventor.

Målgruppe

Kurset henvender sig til helt nye brugere, som ikke før har arbejdet med Inventor.

Dit udbytte

Du vil få opbygget et solidt grundlag for at anvende Inventor programmet hensigtsmæssigt. Du lærer at forstå tankegangen i at konstruere i 3D, og du kan konstruere dine første samlinger med parter samt tilhørende dokumentation.

Mål

Målet med kurset er at give dig en sikker fornemmelse for, hvordan 3D programmet fungerer, og at sætte dig i stand til at vælge de korrekte templates afhængig af opgaven. Du vil kende de grundlæggende og særdeles vigtige grundprincipper for intelligent opbyggede parter og samlinger med tilhørende dokumentation.

Indhold

  • Brugerflade, overblik og genvejstaster
  • Grundlæggede part konstruktion
  • Grundlæggede samlings konstruktion
  • Anvende Inventor´s bolt katalog (Content Center)
  • 2D dokumentation af emner og samlinger
  • Styklister og tilpasning af din stykliste

Form

Kurset baseres på Inventorbøger. Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Undervejs sørger underviseren for, at du er på rette spor og retter eventuelle uhensigtsmæssigheder løbende.

Forudsætning for deltagelse

Du skal have et grundlæggende kendskab til Windows på brugerniveau. Du behøver ikke at kende Inventor på forhånd, men det er en fordel, at du er vant til at læse produktions tegninger og at du kender til konstruktioner inden for f.eks. maskin og design.

Varighed: 3 dage

Pris: Kr. 10.900,- ekskl. moms.
View All Events Register

Autodesk Inventor Grundprincipper

Kontakt Anni

Anni Højreside

Har du spørgsmål til vores kurser så ring eller skriv til mig.

Anni Nissen

 

Support

Åbningstider Mandag - Torsdag 8 - 16, Fredag 8-14