fjernsupport

Autodesk Inventor supermodeller (Skeletkonstruktion)

39127 IISupermodellen er kendetegnet ved, at den passer perfekt. Det kommer dine konstruktioner også til efter at du har gennemgået kurset.
På kurset Supermodeller lærer du at arbejde geometrisk og parametrisk intelligent med dine konstruktioner. Der er fokus på, at tingene skal kunne ændres og passe 100% sammen.

Målgruppe

Kurset er for alle, som arbejder med Inventor, uanset hvad du konstruerer, da supermodellerne kan anvendes på alle niveauer. Alle, som har behov for at lave præcise komplekse konstruktioner, vil have stor gavn af at deltage på kurset.

Dit udbytte

Du vil komme til at arbejde med konstruktion af dele i samlinger, som kan relateres til både metal, plast og træ industrien. Igennem kurset benyttes også plademodulet (Sheetmetal) og profilmodulet (Frame generator). Disse integreres i hele processen til opbygning af supermodellerne. Har du deltaget på kurset produktkonfiguration, får du samtidig de sidste brikker til at lave højt avancerede konfigurations samlinger. Dette er dog ikke hovedtemaet på kurset supermodeller.

Du skal lære, at bruge konstruktionsoverflader, 3D-Skitser, Solider og parametre i stærke relationer, hvor alt hænger sammen, fra den første linje og ned til det sidste bolthul.

Form

Der gennemgås en bred vifte af eksempler på supermodeller. Du vil se eksempler på komplekse rørkonstruktioner, pladekonstruktioner og stålprofilkonstruktioner.

Imod slutningen af kurset, sættes alle del elementer sammen til en helhed, og du forstår at opbygge en konstruktion med alle Inventors værktøjer så effektivt, som de fleste kun havde drømt om.

Varighed:
3 dage

Forudsætninger:
Du skal have god erfaring med Inventor.

Pris:
10.900,- ekskl. moms.

TAGS:
Supermodel, Skelet, 3D Skitse, Derive, Konstruktionsoverflader, Nedarvningsprincipper, Genbrug af samlinger, Overblik og struktur på supermodeller, Pladekonstruktion, Optimerede konstruktions metoder, Nedarvning
View All Events Register

Kontakt Anni

Anni Højreside

Har du spørgsmål til vores kurser så ring eller skriv til mig.

Anni Nissen

 

Support

Åbningstider Mandag - Torsdag 8 - 16, Fredag 8-14