Autodesk Inventor Tube and Pipe

I rigtig mange konstruktioner vil der i en eller anden udstrækning være rør-eller slangeføring involveret. Ofte er der fokus på at få optalt komponenter (BOM) og få rapporteret længde på rør eller slanger.Uanset om man vælger at arbejde med eller uden Tube and Pipe modulet viser kurset vejen.

Autodesk Inventor Tube and Pipe kursus hos Invent

Målgruppe
Dette kursus er henvendt til både brugere af Inventor med og uden Inventor's modul til Tube and Pipe. En del af kurset vil omhandle rutiner, hvortil Tube and Piping modulet fra Inventor er påkrævet.


Mål
Du bliver i stand til at komme hele vejen i mål med dine rør og slange konstruktioner uanset om du vælger at arbejde med eller uden Tube and Pipe modulet.


Dit udbytte
Overordnet er det vigtigt at forstå, at kurset kan bruges både med og uden Tube and Pipe modulet til Inventor. Dette er fordi at store dele af kurset omhandler metoder til at strukturere og planlægge rørstræk. Efter denne planlægning kan man enten benytte Tube and Piping modulet, Standardkataloget med fittings eller andre komponenter hentet fra nettet eller leverandøren og sætte disse på rørstrækkene.


Indhold

  • Oprettelse og styring af rørstræk
  • Content Center
  • BOM
  • Generering af egne komponenter


Form
Så vidt det er muligt, vil vi under hele kursusforløbet forsøge at kombinere teknisk gennemgang med praktiske øvelser.


Forudsætning for deltagelse
Du skal have grundlæggende erfaring med Inventor. Vi anbefaler kurset Supermodeller (skeletkonstruktion) eller erfaring med kommandoen "Derive"


Varighed:
2 dage
Pris: Kr. 7.800,- ekskl. moms.Autodesk Inventor Tube and piping

27 maj 2019 - 28 maj 2019

Kontakt Anni

Anni Højreside

Har du spørgsmål til vores kurser så ring eller skriv til mig.

Anni Nissen

 

Support

Åbningstider Mandag - Torsdag 8 - 16, Fredag 8-14