Kursus Klippekort

Med et kursus klippekort i hånden er undskyldninger som økonomi og tid elimineret

Et klippekort er for alle i virksomheden. I køber det antal klip på jeres personlige Kursus Klippekort som I har behov for. På den måde er I blot et klik fra at designe en kursusplan, som er tilpasset jeres medarbejder, behov og kalender. Kursus Klippekortet kan tages i brug med det samme, eller gemmes lidt. Det har ingen udløbsdato.

Kender du det...

’Det tager alt for lang tid, er for dyrt og jeg kan i forvejen alt, hvad jeg skal kunne i Inventor for at tegne’. ’Vi har en superbruger i huset, så spørger vi bare ham’. Jeg har undervist i 5 år på teknisk skole, så jeg ved nok, hvordan’. ’Som erfaren konstruktør, kender jeg min Inventor – jeg har siddet hver dag i 6 år, med store konstruktioner med +30.000 dele’.

'Undskyldningerne er mange. Men jeg har endnu ikke oplevet en, som er taget fra vores kurser uden fornyet optimisme og nye ideer til, hvordan arbejdet foran skærmen og i teamet kan optimeres. Og min hemmelighed? Som underviser lærer jeg heldigvis også stadig noget nyt, og den dynamik og dialog, som vi vægter på vores kurser, gør det stadigt sjovere at undervise – det er vigtigt for alle at dygtiggøre sig, så de grå hår ikke får lov at plante sig alt for solidt i hovedbunden.' Udtaler Lars Jensen - Indehaver af Invent.

Spar penge med et Kursus Klippekort

En kursusdag har en basis pris på kr. 3.400,- 

Køb 6-15 dage og spar 25 %                                eks. 10 dage pris kr. 25.500,-

Køb 16-25 dage og spar 30 %                              eks. 20 dage pris kr. 47.600,-   

Køb 26-35 dage og spar 35 %                              eks. 30 dage pris kr. 66.300,-  

Køb 36-50 dage og spar 40 %                              eks. 40 dage pris kr. 81.600,-   


*Alle priser er ex. moms.

Find det rette match 

Hos Invent guider vi dig til det rette kursus match. Således at du finder det rette kursus og antal klip til dit kursusklippekort. Vores mål er at guide dig til det rette kursusforløb, så du opnår lige præcis de kompetencer som du har behov for.
Ring på tlf. 8747 0017, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og du vil få den rette vejledning.

Autodesk Inventor Kursus | Invent A/S | Kursuscenter | Inventor | Revit | Autodesk
Image