Autodesk Data Standard – det samme udbytte bare uden eksterne tools pakker

Data-Standard

Oplever du udfordringer med manuel indtastning og håndtering af data? 

​Løs udfordringen med Autodesk Data Standard til Inventor og Vault.

Du får mere tid og bedre overblik i løbet af arbejdsdagen, med funktionen Datakort, som allerede er en del af licenspakkerne. 
I videoen herunder giver Rasmus dig en kort introduktion af Vault Data Standard og hvordan du kan få det til at arbejde i Inventor, Vault og AutoCAD. Se videoen ved at trykke på play knappen herunder. 

Oplev fordelene med Data Standard 

​Torsdag d. 27. februar har du mulighed for at opleve de mange fordele med Autodesk Data Standard. Denne dag invitere Invent til seminar med fokus på Inventor, Vault og SmartInvent. Seminaret er fra kl. 10:00 - 14:00. 

Målet med seminaret er, at give dig fuldt overblik over den integrerede Inventor og Vault arbejdsmetode, og at lære dig at drage nytte af de fordele SmartInvent og Vault tilbyder. Du vil også få et overblik over, hvad du kan med de udvidede Vault pakker. Dermed vil du kunne tage stilling til, hvilken Vault platform du bør vælge til netop din virksomhed. Samt hvilke elementer der vil optimere dine arbejdsgange i Inventor. 

Seminaret er både for dig som ikke kender/bruger Vault, og for dig som allerede kender og benytter de værktøjer, du har i Vault grundpakken. Samt et seminar for dig, som ikke helt har rutinerne på plads, eller som grundlæggende bare gerne vil en tur rundt i alle Vault funktioner, for at sikre dig, at du anvender Vault optimalt.

Vi er stor fortaler for Vault løsninger
Autodesk Inventor | Drawing balloons

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.