NYHED: Autodesk Flex

Fleksibel adgang til udvalgte licenser fra Autodesk

For nyligt blev det muligt for Autodesk Gold og Platinum Partnere at formidle "Autodesk Flex", som er designet for at skabe fleksibel forbrugsafregnet adgang til Autodesk Software.

For udvalgte produkter, er det nu muligt at få forbrugsafregnet adgang til nogle af de mest populære applikationer fra Autodesk. Det er bl.a. Inventor, Vault, AutoCAD og Revit.

Løsningen kan være ideel til virksomheder, som ikke har behov for faste subscription licenser til deres brugere, eller også kan Flex kombineres med eksisterende subscription licenser og skabe adgang til Autodesk software som benyttes i mindre omfang.

Tryk på Play Knappen herunder og hør mere om Autodesk Flex


Step by Step: Autodesk Flex 

Step 1: Du kontakter os, hvis du vil købe Tokens.

Step 2: Du giver de relevante brugere adgang til Autodesk Flex på din Autodesk-konto. 

Step 3: Du bruger tokens hver 24. time, imens det valgte Produkt er åbent. Husk og luk programmet for at stoppe brugen af tokens. 

Step 4: Du kan nu spore jeres forbrug og brug af tokens. 

Kontakt os for en snak om mulighederne med Autodesk Flex 

Vi er altid klar til en uforpligtende snak på tlf. 8747 0017. Du er også velkommen til at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Autodesk Inventor | Step-viewer
Glæden ved Vault er stor hos HSM Industri A/S

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.