Vi søger en Cloud Solution Sales Specialist – Design & Make

Til vores Design & Manufacturing afdeling søger vi en dygtig og målrettet Cloud Solution Sales Specialist til at styrke vores vækststrategi omkring Autodesk Cloud løsninger til Danske produktionsvirksomheder.

Hvis salgsaktiviteter falder dig naturligt og Du er erfaren i rollen som "Trusted Advisor" samtidig med at Du er komfortabel ved forkortelser som CAD, CAM, PDM, PLM og MES – Så kan det være netop dig vi mangler på holdet.

Om stillingen

I stillingen som Cloud Solutions Sales Specialist vil dit fokus være på at positionere og levere Autodesk´s Cloud løsninger i form af CAD software, Product Data Management, Product Lifecycle Management og Manufacturing Execution System, til nye og eksisterende D&M kunder i Danmark. 

I tæt samarbejde med dine nye kollegaer, som bla. består af Business Development, Application Engineers, Customer Success og Marketing, vil Du målrettet arbejde på at udvikle og udvide Invent´s forretningsområde inden for Cloud løsninger og Autodesk teknologi. 

Hvis du ikke er bekendt med Autodesk´s Cloud løsninger, skal du ikke være urolig. Vi vil nemlig sørge for grundig oplæring når du starter i stillingen.


Om dig 

Din uddannelse, baggrund og indgangsvinkel til stillingen kan komme fra flere steder, det vigtigste for os er at du deler vores værdisæt, har flair for salg og for at bygge relationer, er komfortabel med kunderådgivning og koordinering af vores leverance.

Du har måske en baggrund fra en forhandler af softwaresystemer til produktionsvirksomheder.

Du kan evt. have en salgsuddannelse med interesse for teknik, eller måske en baggrund som Teknisk Designer, Produktionsteknolog eller Ingeniør med flair for salg. 


Vores værdisæt

Hos Invent tror vi på at tilbyde og levere ærlig og troværdig rådgivning samt løsninger med kundens situation og udviklingsønsker i centrum. Vi har et højt serviceniveau og går hele vejen for at hjælpe vores kunder.


Lyder det som noget for dig? 

Send din motiverede ansøgning og CV hurtigst muligt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er også velkommen til at ringe til Jess med spørgsmål på tlf. 4124 2577.

Vi ansætter hurtigst muligt og afholder samtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Du finder os på Ursusvej 3, 8464 Galten.

Release Party 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.