Gik du glip af vores CYBER WEEK tilbud?

Bare rolig - de gode tilbud fortsætter året ud!

SPAR 20% PÅ KURSER 

Vil du også med på kursus, blive opkvalificeret og få nye værktøjer i værktøjskassen?

I anledning af årets vildeste tilbudsuge, skal du ikke snydes for et godt tilbud fra Invent. Til og med d. 31. december 2021 kan du spare 20% på alle åbne kurser på vores hjemmeside*. Du finder et fantastisk udvalg af kurser helt frem til juni 2022.

Du får glæde af den gode rabat ved at bruge rabatkoden: Kursus2021

*Rabatten kan ikke benyttes på Inventor Nastran kurset, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Rabatten fratrækkes vejledende udsalgspris på fakturaen. Der faktureres inden kampagneudløb 31.12.21.

SPAR OP TIL 35% PÅ ET KURSUSKLIPPEKORT

Med vores populære kursusklippekort i hånden er undskyldninger som økonomi og tid elimineret.

Et kursusklippekort er for alle i virksomheden. I køber det antal klip på jeres personlige kursusklippekort som I har behov for. På den måde er I blot et klik fra at designe en kursusplan, som er tilpasset jeres medarbejder, behov og kalender.

Køb 10 kursusdage og spar 25%
Køb 20 kursusdage og spar hele 35%*

*Ekstra tilbud som du kan benytte resten af året, kontakt Amalie og sikre dig de 35% i rabat.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Har du spørgsmål til de gode tilbud, brug for vejledning til valg af kursus eller noget helt tredje, så tøv ikke med at tage kontakt til Amalie. Hun vil med stor glæde hjælpe dig.

Du kan kontakte Amalie på tlf. 78799372, eller ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Autodesk Inventor CAM | Geometri
Vis skjulte linjer i Autodesk Inventor

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.