Invent A/S er d. 1. november blevet Autodesk Guld Partner

Siden i sommers har hele teamet ved Invent arbejdet målrettet på, at opfylde Autodesk´s krav for at blive guldpartner.

Blandt andet har medarbejderne gennemført branchespecifik træning inden for salg og teknik og bestået den efterfølgende eksamen, således at Invent pr. 1. November 2019 har hævet sit partnerstatus til "Autodesk Gold Partner". 

Vi er meget stolte af præstationen.

Som Guld Partner har vi nu Autodesk´s anerkendelse og bevis på dét Invent´s kunder hele tiden har vidst – Nemlig at vores medarbejderes viden omkring Autodesk Software er på højeste niveau og med specialisering i Product Design & Manufacturing er vi klar til, at hjælpe Danske industrivirksomheder med at optimere processerne omkring Design og produktion.

Samtidig cementerer partnerskabet også det tætte samarbejde med vores Autodesk kollegaer i Barcelona og Norden.

udtaler Jess Haahr-Nielsen, Business Development Manager ved Invent A/S.

Jeg er mega stolt af Invent, alle mine kollegaer og det kæmpe store teamsamarbejder som vi sammen yder. Det har medført at vi nu er blevet Autodesk Guld Partner.

Udtaler direktør Lars Jensen
Autodesk Inventor | Replace model reference
Autodesk Inventor Keyboard Shortcuts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.