Invitation til HI Messe

Find os på stand K8158, her står vi klar med 3D Makers

Vi glæder os meget til at deltage på messen, og vi håber at vi ses?
På vores messestand har vi fokus på sammenspillet mellem 3D Scan, Autodesk Software og 3D Print. Vi fremviser livedemo af 3D Scan, hvordan dataene håndteres med Autodesk Software, og til slut 3D Printer vi emnet. 

3D Scannet foretages med Peel 2 CAD - 3D Scanner, datene håndteres i Autodesk Inventor og/eller Autodesk Fusion og til slut 3D Printes emnet med hjælp fra Ultimaker og MakerBot 3D Printere. 

Brug vores Invitationskode og deltag for 0 kr.  

Med invitationskoden hi-20668 kan du spare 100 kr. på din billet. Det vil sige at du kan deltage for 0 kr. ved at benytte dig af koden.
Du tilmelder dig ved at trykke på knappen herunder, så kommer du direkte til tilmeldingens siden via MCH Messecenter Herning. I tilmeldingens formularen kan du udfylde en invitationskode og derved opnår din rabat. 

 Vi glæder os til at se dig! 

AU 2021 is coming
Autodesk Inventor 2022.1 Nyheder

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.