Invent og Symetri indgår unikt partnerskab

Invent A/S og Symetri A/S Manufacturing afdelingen i Danmark har indgået et strategisk partnerskab pr. 1. juni 2019.  

Det er et af de vigtigste partnerskaber i nyere tid, som samler det bedste fra to succesrige Manufacturing afdelinger. Sammen opnås en position som den mest kompetente, nærværende og troværdige CAD-samarbejdspartner for hele Manufacturing markedet i Danmark. Symetri fusionere danske Manufacturing aktiviteter med Invent A/S gældende fra d. 1. juni 2019. Et partnerskab der gør Invent A/S til den næststørste Autodesk-forhandler i Manufacturing segmentet i Danmark.

Ny fælles base i Aarhus
Fra 1. juni blev hele teamet samlet hos Invent, som fremadrettet vil danne basen for det nye team af medarbejdere. En ny fælles base i Aarhus, hvor nye medarbejder og en større produktportefølje løfter Invent's samlede kompetenceniveau, endnu højere. Invent håndtere fra juni 2019 alle aktive Autodesk subscriptions og support-aftaler med alle de ansvarsområder og forpligtelser, som oprindeligt er aftalt med Symetri's kunder.

Invent A/S udvider hermed medarbejderstaben med tre kompetente medarbejdere Jens, Jess og Kent. Med nye holdkammerater på holdet, glæder Invent sig til at byde nye, nuværende og kommende kunder velkommen til et endnu stærkere team. Samt til at tilføje attraktive produkter til produktporteføljen, og til gøre brug af de ressourcer som partnerskabet med Symetri indebærer. 

Adgang til spændende teknologi

- Endelig kan vi give det, som det danske Manufacturing marked fortjener. Et stærkt team, af kompetente medarbejder, som har det mål for øje, at hjælpe dansk industri med den rette sparring, kompetent daglig support og spændende teknologi. Dette er starten på noget større, som jeg virkelig synes de danske kunder fortjener. Med lynhurtig respons og nærvær, glæder jeg mig til at byde nuværende og kommende kunder velkommen hos Invent. Udtaler Mads Storgaard, Salgs Direktør hos Symetri Europa.

Unikt teknisk talent

- Vi glæder os til at komme i gang, og levere bæredygtige løsningerne til markedet. Med nye holdkammerater på holdet, står vi nu stærkere end nogensinde. Samlet opnår vi et unikt teknisk talent, som vores kunder vil få stor glæde af. Partnerskabet medfører mange fordele. SmartInvent får øget funktionalitet, vi har fået tre nye medarbejder hos Invent, og med Symetri i ryggen har vi fået en ny og betydningsfuld sparringspartner. Jeg ser frem til, at vise omverden alt det vi har at byde på. Udtaler Lars Jensen, ejer af Invent A/S.

Autodesk Inventor | Vil du gerne have afrundet din...
Virtual reality hos Hidrostal

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.