Nydesignet Factory kursus

Ønsker du benytte Inventor Factoy til at lave salgslayouts - så er dette kursus den helt rigtige måde at komme i gang på!
På kurset lærer du at lave konfigurerbare modeller (Assets) af alle jeres produkter. Du får lært at lægge disse ind i Factory modulet, så brugerne let kan benytte disse i salgslayout arbejdet.

Inventor Factory kurset er helt nydesignet, og en videreudvikling af Inventor produktkonfiguration hvor vi har tilkoblet mulighederne fra Inventor Factory.

D. 1. – 4. oktober og d. 9. – 12. december har du muligheden for at deltage på kurset. Lars Jensen vil undervise dig med det mål at give dig en sikker fornemmelse for hvordan layout flowet er. Du får en tilstrækkelig viden, så du kan opbygge de intelligente 3D komponenter, som du skal bruge i dine salgslayouts.

Vi fejrer lanceringen af vores nye kursus med et godt tilbud
Deltag på Inventor Factory kurset i 2019 og ta' en eller flere kollegaer med. Med én deltagelse til fuldpris får du dine kollegaers kursus med 50 % i rabat ved deltagelse på dette kursus.
Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, så ring på tlf. 87 47 00 17 eller skriv til AmalieDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Læs mere om kurset lige her.

Vi var bare solgt
Autodesk Inventor | Frame Generator

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.