Inventor 2021 er nu tilgængelig, det fejrer vi med tilbud på kurser

Deltag på et af vores virtuelle kurser i perioden april - juni og få et ekstra kursus uden beregning til fri afbenyttelse i 2020. 

Du kan eksempelvis deltage på Virtuel Inventor Grundprincipper d. 14. - 16. april, og komme med på Virtuel Inventor Videregående d. 9. - 11. juni (eller senere på året) uden beregning.

Du kan også tilmelde dig vores meget populære iLogic kursus der afholdes Virtuelt d. 14. - 16. april og d. 25. - 27. maj, og efterfølgende deltage på f. eks. Inventor Nastran kursus uden beregning. Du betaler for det dyreste kursus, og får det billigste kursus uden beregning.

Se udvalget af kurser herunder. 

Ja tak, jeg vil gerne have et kursus uden beregning

Tilmeld dig et af vores virtuelle kruser i perioden april - juni, så kvitterer vi med et ekstra kursus uden beregning til brug i 2020. Har du et spørgsmål eller ti, så kontakt os på tlf. 8747 0017 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at se dig virtuelt på kursus hos Invent!
Alle priser ex. moms.

Inventor 2021 byder på mange gode nyheder
Autodesk Inventor 2021 | Dimension på 2D tegning

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.