Vi har lanceret en ny Webshop: www.3dm.dk

Et 3D Makers univers med alt til den professionelle 3D Maker

www.3dm.dk finder du et professionelt udvalg af CAD Software, 3D Printere, 3D Scannere, 3Dconnexion produkter, InventorBogen og diverse tilbehør. Alt er nøje udvalgt med tidens bedste teknologier og innovative løsninger til dig.

Hos Invent har vi udvidet teamet markant det seneste år med nye kollegaer, som har rygsækken fyldt med brugbare kompetencer. Kompetencer som rækker ud over Autodesk universet. Du vil derfor på 3dm.dk også finde andre softwareudbydere og brugbare add-ons til dit CAD software.

Gå på opdagelse på 3dm.dk og bliv inspireret - rigtig god fornøjelse.

Vi fejrer lanceringen af 3dm.dk med gode priser og fri fragt i hele marts

Det er med stor glæde at vi kan introducere dig til vores nye webshop, og 3D Makers univers. Det vil vi gerne fejre samme med dig, og forkæle dig med gode rabatter og fri fragt i hele marts. Gå på opdagelse på shoppen, og tag endelig kontakt til os hvis du har brug for hjælp- og eller vejledning.

Autodesk Inventor 2022
Den ultimative guide til finansiering af efterudda...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.