BLACK WEEK - SPAR OP TIL 40 %

Black Week Hos Invent A/S

Du skal ikke snydes for nogle vildt gode tilbud hos Invent

Derfor har vi I anledningen af Black Week sammensat nogle vildt gode tilbud til dig, som du kan benytte fra i dag (23.11.20) til og med fredag d. 27. november. 
Med disse tilbud kan du øge din viden og blive opkvalificeret i Inventor og Revit. 


Med rabatkoden BW40 kan du spare 40 % på InventorBogen 2021

Er du bruger af 3D CAD programmet Inventor, så vil det være oplagt for dig, at gøre som tusindvis af andre Inventor brugere har gjort – nemlig at anskaffe InventorBogen. 
Bogen benytter sig af en lang række illustrationer, der trin for trin viser, hvordan du arbejder med og bruger de forskellige funktioner i programmet.

Bestil InventorBogen 2021 i webshoppen og brug rabatkoden BW40, så sparer du 40% på vejledende udsalgspris pris kr. ex moms 1195,-

Denne uges pris kr. ex moms 717,-

Tilbuddet gælder til og med fredag d. 27. november 2020.


Spar 30% på alle planlagte kurser til og med marts 2021

Vi har et bredt og varieret udvalg af kurser, der dækker ethvert behov, uanset om man er nystartet eller superdreven Inventor- og eller Revit bruger.

Brug rabatkoden BW30 når du reserverer din plads, så fratrækker vi 30% på kursets vejledende udsalgspris, når vi sender en faktura afsted d. 27. november 2020.

Tilbuddet er gældende på vejledende udsalgspris, og kan ikke kombineres med andre rabatter samt fri overnatning.


Brug rabatkoden BW30 og spar 30% på vores populære kursuspakker

Vi har et stort fokus på at målrette vores kurser til dig som bruger. Vi tilbyder derfor en række forskellige kursuspakker alt efter dine behov. Kurserne klæder dig på til at udføre selv mere vanskelige opgaver på en effektiv og samtidig let tilgængelig måde.

Vælg mellem Inventor Grundpakken, Inventor Superpakken- og eller Inventor Superpakken med WrapUp og benyt rabatkoden BW30. Så fratrækker vi 30% af kursuspakkens pris på den faktura vi sender til dig d. 27. november.

Bemærk at du ved køb af en kursuspakke i forvejen allerede har opnået en besparelse på 15%.

Du kan bruge Kursuspakkerne i hele 2020 og 2021, så der er masser af tid til at benytte kursuspakkernes indhold.

Tilbuddet er gældende på vejledende udsalgspris, og kan ikke kombineres med andre rabatter samt fri overnatning.

Vi søger en Teknisk CAD Konsulent

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.