Om Invent

Autodesk forhandler | Køb Autodesk Inventor | Køb Autodesk Revit | Invent A/S | Autodesk Software


Som Autodesk Guld Partner er Invent autoriseret til at sælge og servicere licenser til Autodesk Inventor, Revit og relaterede programmer. Vi henvender os til både virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der arbejder med udvikling af design og konstruktion. Vore kerneområder er uddannelse af Inventor og Revit brugere, formidling af erfaring og viden om brugen af programmerne samt salg, support og rådgivning indenfor Autodesk software, herunder dokumenthåndtering.

Vores ambitioner og målsætninger for virksomheden
Hos Invent er vores fokus at levere kundetilpassede og fleksible løsninger, og den langvarige relation til vore kunder står højt på dagsordenen hos os. Vi har den særlige fordel, at vi er en mindre organisation, der hurtigt og præcist kan reagere på kundernes forespørgsler og hjælpe dem videre. Vi vil være brugernes foretrukne sparringspartner, og arbejder hele tiden på at dele ud af vores viden til kunderne. Det gælder både vores rådgivning, vore kurser og igennem vores support. 

Hvorfor vælge Autodesk Inventor
Med Autodesk Inventor kan du designe 3D-visualiseringer af diverse produkter til brug i f.eks. mekaniske konstruktioner og industrielt design. Autodesks programmer giver dig mulighed for at udarbejde digitale prototyper af et bestemt produkt og dermed simulere produktets funktion, så det kan markedsføres forud for selve produktionen. Du reducerer dermed behovet for at fremstille fysiske prototyper, hvilket sparer dig både tid og penge. Du vil med brugen af Inventor opleve at du hurtigere kan træffe beslutninger såvel indenfor design, som i konstruktions og produktionsfasen. Faktorer der gør, at dit produkt hurtigere når ud på markedet.

Hvorfor vælge Autodesk Revit
Med Revit kan du oprette koordinerede og gennemførte modelbaserede designs. Brug Revit til at fremme din effektivitet og nøjagtighed på tværs af hele dit projektets livscyklus. Alt lige fra det grundlæggende koncept over visualisering og analyse til fremstilling og konstruktion.

Styrk dine kompetencer – og øg konkurrenceevnen
Som Autodesk Authorised Training Centre underviser vi i brugen af Autodesk Inventor og Revit. Uanset dit niveau, har vi et kursus, der passer til dig. Indholdet på vores kurser består både af teori og praktiske øvelser. Her er det ikke kun envejskommunikation og vi forventer, at man som deltager er engageret og aktiv på kurset, da det sikrer det bedste resultat for alle parter. For hele tiden at kunne optimere indholdet på vore kurser, beder vi kursisterne udfylde en evalueringsseddel, efter endt kursus.

Kurser tilpasset din virksomhed
Skulle I ønske et specialdesignet kursus, der fokuserer på et bestemt område, tilbyder vort kursuscenter også dette – enten hos os eller i jeres lokaler – det bestemmer I.

Lad os guide jer
Kundeservice og support er vigtige parametre hos os. Vi sætter stor pris på at kunne hjælpe vores kunder både i forbindelse med installations- og vedligeholdelsesopgaver ude hos kunden og samtidig også via telefonsupport, hvis eventuelle problemer skulle opstå.

Invent A/S

Invent blev grundlagt i 2002 af adm. Direktør Lars Jensen. 

Vores kerneområder er uddannelse, service- og supportopgaver indenfor Inventor, Vault, Revit mm. samt salg af Autodesk software.

Hos Invent er vores fokus at levere kundetilpassede og fleksible løsninger. Vi har den særlige fordel, at vi er en mindre organisation, der hurtigt og præcist kan reagere på din forespørgsel og hjælpe dig videre. Vi vil være brugernes foretrukne sparringspartner, og arbejder hele tiden på at dele ud af vores viden.

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.