Praktisk Info

Kursus hos Invent | Autodesk kurser | Praktiske informationer | Autodesk Inventor | Autodesk Revit


Mødetidspunkt
Mødetid kl. 8.45 til en kop kaffe/te og morgenbrød.
Selve undervisningen starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00, med mindre andet aftales mellem instruktør og kursister. 

Virtuelle kurser
Inden kursusstart bliver du kontakt af os, således vi sikre at dig og din pc er klar til virtuel undervisning. Skal du deltage på et kursus med fysisk undervisningsmateriale sendes det til dig inden kursus start.

På kursusdagene skal du sidde klar ved din pc, og modtage undervisning på samme vilkår som hvis du var fysisk til stede i vores kursuslokale. Der er stadig mulighed for at stille spørgsmål og være i dialog med underviseren da vi laver små hold.

Vi bruger Teams til kommunikation, og TeamViewer til skærmdeling. Hertil anbefaler vi gode høretelefoner som du kan holde til at anvende i lang tid, og en god og stabil internetforbindelse.


Kørselsvejledning

Kørselsanvisning kan du finde ved at klikke her

Pauser
Der vil normalt være formiddagspause fra kl. 10.00-10.15, frokost pause fra kl. 12.00-12.30 og eftermiddagspause fra kl.14.15-14.30. I pauserne er der mulighed for at få kaffe, te eller vand. 

Forplejning
Vi sørger for fuld forplejning når du er på kursus hos os. Vi serverer morgenbrød før kursusstart. Til frokost serveres en let varm ret, friskbagt brød med pålæg og salat. Om eftermiddagen byder vi på en kop kaffe, lidt sødt og frugt

Rygning

Der er rygeforbud i selve bygningen, så vi henviser til rygning udenfor, hvor der er opstillet askebægre. Det ses gerne, at rygningen begrænses til de indlagte pauser for at minimere antallet af afbrydelser undervejs. 

Fravær

Kursisten bedes give besked om fravær eller forsinkelse til Invent inden kl. 8.00 på kursusdagen. 

Kursusmaterialer

Kursisten vil modtage kursusmaterialer, der frit kan beholdes. Hver kursist vil desuden få udleveret notatpapir og kuglepen. 

Adgang til arbejdsstationer
Når du er på kursus hos Invent arbejder du på vores computer her i huset. Du skal derfor ikke medbringe din egen computer. 

Kursusbevis
Hver kursusdeltager får efter endt kursus tilsendt et officielt Autodesk kursusbevis. 

Support
Der er 30 dages fri support efter hvert kursus i relation til det underviste materiale. På den måde er vi sikre på at I kommer bedst mulig i gang med jeres nye teknikker og værktøjer. Denne support skal foregå via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Mobiltelefon

Mobiltelefoner skal være slukkede i undervisningstiden. Der henvises til de indlagte pauser. 

Betalingsbetingelser og framelding

Senest 7 dage før kurset afholdes, skal kursusbeløbet være betalt. Kursustilmelding er bindende. Ved afbud inden 4 arbejdsdage fra kursusstart refunderes 50 % af beløbet. Ved senere afbud refunderes kursusprisen ikke, dog har kursisten mulighed for at deltage på et tilsvarende kursus til en reduceret pris.