SmartInvent nyhed: Vault2Order

Venter du også længe på Inventor, når den skal lave dine filer? 

Vault2Order er din redning! 

Vi har videreudviklet på SmartInvent elementet Ordre Pakker og har lavet en ny funktion til jobserveren, der kører igennem Vault WorkGroup eller Vault Professionel.

Vault2Order hedder funktionen, som med garanti vil lette din hverdag. Med Vault2Order oprettes ordrepakker ud fra samlinger med alle underliggende komponenter, indeholdende PDF, DXF, styklister fra Bill of Materials (BOM), skærer lister, stepfiler eller hvad der ellers ønskes i denne proces.

Det er en default funktion, som kan tilpasses yderligere til dine ønsker og behov. Endnu en kundetilpasset løsning, som sammensættes præcis til dig og dine arbejdsrutiner. 

Tryk på Play Knappen herunder og se hvordan Rasmus med Vault2Order skaber produktionsoptimering. 


Hidrostal A/S har for nylig fået implementeret Vault2Order

Det er tidsbesparende for os at anvende Vault2Order i vores arbejdsgange. Det hjælper os med at holde styr på vores data. Det er også en fordel for en virksomhed som os, med afdelinger rundt om i landet.

Udtaler Kim Faarup, projekttekniker hos Hidrostal A/S


Vil du vide mere? 

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller grib telefonen og ring til os på tlf. 8747 0017. Sender du en Pack and Go med mailen, laver vi en demo og sender retur til dig. 

Autodesk Inventor | Virtuelle komponenter direkte ...
Autodesk Inventor Drawing | Delete old OLE-links

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.invent.dk/

Vores Mission

Invent vil give glæde og frihed til design processen, ved at oplyse alle brugere om det potentiale af standardiserede arbejdsprocesser som ligger i Autodesk produkterne. Samlet kundetilfredshed - ikke kun med Invent - men fundamentalt med Autodesk produkterne er vores vigtigste ambition.